You are currently viewing मनवा राखे नी विश्वास रामजी ने भूले काई रे भजन लिरिक्स

मनवा राखे नी विश्वास रामजी ने भूले काई रे भजन लिरिक्स

मनवा राखे नी विश्वास रामजी ने भूले काई रे भजन लिरिक्स
, manva rakhe ni vishwas desi bhajan lyrics in hindi

मनवा राखे नी विश्वास

मनवा राखे नी विश्वास ,
रामजी ने भूले काहि रे।
भूले काहि रे राम ने भूले काहि रे।
मनवा राखे नी विश्वास ,
रामजी ने भूले काहि रे।

नव दस मास गरभ में भाई ,
आफत खाई रे।
जन्म्या पेला दूध थना में ,
पीवा ताहि रे।
मनवा राखे नी विश्वास ,
रामजी ने भूले काहि रे। टेर। …

कीड़ी ने कण देवे साँवरो मण ,
हाथी ताहि रे।
अजगर पड़ियो उजाड़ में ,
जीने पुरे साईं रे।
मनवा राखे नी विश्वास ,
रामजी ने भूले काहि रे। टेर। …

जल में पुरे थल में पुरे ,
पहाड़ो रे माहि रे।
चुगवा ने मोती मिले भाई ,
हंसा ताहि रे।
मनवा राखे नी विश्वास ,
रामजी ने भूले काहि रे। टेर। …

रामानंद गुरु पूरा मिलिया ,
सेण बताई रे।
कहत कबीर सुणो भाई संतो ,
धोखा नाहि रे।
मनवा राखे नी विश्वास ,
रामजी ने भूले काहि रे। टेर। …


desi bhajan lyrics in hindi

manva rakhe ni vishwas

manva rakhe ni vishvas,
ramji ne bhule kahi re.
bhule kahi re ram ne bhule kahi re.
manva rakhe ni vishvas,
ramji ne bhule kahi re.

nav das mas garabh me bhai,
aafat khai re.
janmya pela dhudh thana me,
piva tahi re.
manva rakhe ni vishvas,
ramji ne bhule kahi re.

kidi ne kan deve sanwro man,
hathi tahi re.
ajagar padiyo ujad me,
jine pure sai re.
manva rakhe ni vishvas,
ramji ne bhule kahi re.

jal me pure thal me pure,
pahado re mahi re.
chugva ne moti mile bhai,
hansa tahi re.
manva rakhe ni vishvas,
ramji ne bhule kahi re.

ramanand guru pura miliya,
sen batai re.
kahat kabir suno bhai santo,
dhokha nahi re.
manva rakhe ni vishvas,
ramji ne bhule kahi re.


चेतावनी भजन लिरिक्स मारवाड़ी

मनवा राखे नी विश्वास

मनवा राखे नी विश्वास ,रामजी ने भूले काहि रे।
भूले काहि रे राम ने भूले काहि रे।
मनवा राखे नी विश्वास ,रामजी ने भूले काहि रे।

नव दस मास गरभ में भाई ,आफत खाई रे।
जन्म्या पेला दूध थना में ,पीवा ताहि रे।
मनवा राखे नी विश्वास ,रामजी ने भूले काहि रे। टेर। …

कीड़ी ने कण देवे साँवरो मण ,हाथी ताहि रे।
अजगर पड़ियो उजाड़ में ,जीने पुरे साईं रे।
मनवा राखे नी विश्वास ,रामजी ने भूले काहि रे। टेर। …

जल में पुरे थल में पुरे ,पहाड़ो रे माहि रे।
चुगवा ने मोती मिले भाई ,हंसा ताहि रे।
मनवा राखे नी विश्वास ,रामजी ने भूले काहि रे। टेर। …

रामानंद गुरु पूरा मिलिया ,सेण बताई रे।
कहत कबीर सुणो भाई संतो ,धोखा नाहि रे।
मनवा राखे नी विश्वास ,रामजी ने भूले काहि रे। टेर। …


moinuddin manchala ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == मनवा राखे नी विश्वास
Bhajan Singer/गायक = मोइनुद्दीन मनचला
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Reply