You are currently viewing रे मन हरि सुमिरन कर लीजिए भजन लिरिक्स

रे मन हरि सुमिरन कर लीजिए भजन लिरिक्स

रे मन हरि सुमिरन कर लीजिए Re Man Hari Sumiran Kar Lejiye hindi bhajan lyrics in hindi

हरि सुमिरन करि लीजे

रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।

हरि को नाम प्रेमसों जपिये,
हरि रस रसना पीजै ।
हरि गुन गाइय, सुनिये निरंतर,
हरि-चरनन चित दीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।

हरि-भगतन की सरन ग्रहन करि,
हरि सँग प्रीत करीजै ।
हरि-सम हरि जन समुझि मनहिं मन ,
तिनकौ सेवन कीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।

हरि केहि बिधिसों हमसों रीझै,
सो ही प्रश्न करीजै ।
हरि-जन हरिमारग पहिचानै,
अनुमति देहिं सो कीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।

हरि हित खाइये, पहिरिये हरिहित,
हरिहित करम करीजै ।
हरि-हित हरि-सन सब जग सेइय,
हरिहित मरिये जीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।

hindi bhajan lyrics in hindi

Re Man Hari Sumiran Kar Lejiye

re man hari sumiran kar lije .

hari ko naam prem so japiye,
hari ras rasna pije.
hari gun gaeye suniye nirantar,
hari charanan chit dije.
re man hari sumiran kari lije.

hari bhagtan ki saran grahan kari,
hari sang preet karije.
hari sam hari jan samujhi manhi man,
tinko sevan kije.
re man hari sumiran kari lije.

hari kehi bidhiso hamso rijhe,
so hi prashan karije.
hari jan hari marag pahichane,
animati dehi so kije.
re man hari sumiran kari lije.

hari hit khaeye pahiriye harihit,
hari hit karam karije.
hari hit hari san sab jag seaieye,
hari hit mariye jije.
re man hari sumiran kari lije.

हिंदी भजन संग्रह लिरिक्स

रे मन हरि सुमिरन कर लीजिए

रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।

हरि को नाम प्रेमसों जपिये, हरि रस रसना पीजै ।
हरि गुन गाइय, सुनिये निरंतर, हरि-चरनन चित दीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।

हरि-भगतन की सरन ग्रहन करि, हरि सँग प्रीत करीजै ।
हरि-सम हरि जन समुझि मनहिं मन ,तिनकौ सेवन कीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।

हरि केहि बिधिसों हमसों रीझै, सो ही प्रश्न करीजै ।
हरि-जन हरिमारग पहिचानै, अनुमति देहिं सो कीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।

हरि हित खाइये, पहिरिये हरिहित, हरिहित करम करीजै ।
हरि-हित हरि-सन सब जग सेइय, हरिहित मरिये जीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।

anup jalota ke bhajan lyrics video

भजन/Bhajan Title = हरि सुमिरन करि लीजे
गायक/Singer = = अनूप जलोटा
Bhajan Text- भजन

https://youtu.be/P5YUAQLCyXA

Leave a Reply