पर घर प्रीत मत कीजे भजन लिरिक्स
par ghar preet mat kije bhajan lyrics. prakash mali bhajan hindi lyrics
पर घर प्रीत मत कीजे
छेल चतुर रंग रसिया रे भंवरा ,
पर घर प्रीत मत कीजे।
पराई नारी आ नैन कटारी ,
रूप देख मत रिजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
घर का मंदिरिया में निपट अंधेरो ,
पर घर दिवला मत जोज्ये।
ओ घर को गुड़ कांडो ही खाज्ये ,
चोरी की खांड मत खाज्ये।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
छेल चतुर रंग। …..
पराया खेत में बीज मत बोज्ये ,
बीज अकारत जावे।
ओ कुल में दाग जगत बदनामी ,
बुरा करम मत कीजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
छेल चतुर रंग। …..
भाईला री नार जामण जाई लागे ,
बेनड़ के मत लाज्ये।
ओ कहेत कबीर सुणो भई सादु ,
बैकुण्ठा पद पाज्ये।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
छेल चतुर रंग। …..
छेल चतुर रंग रसिया रे भंवरा ,
पर घर प्रीत मत कीजे।
पराई नारी आ नैन कटारी ,
रूप देख मत रिजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
- लीलन प्यारी तेजाजी महाराज भजन लिरिक्स
- आजा तेजल आजा गौ माता रा राजा भजन लिरिक्स
- तेजाजी भजन लीलण रा असवार तेजाजी महाराज लिरिक्स Lilan Ra Asvaar Tejaji Maharaj Lyrics
- तेजाजी परणिजे रे धोल्यो जाट परणिजे भजन लिरिक्स
- कटे घड़ायो गजरो कटे घडायो बाजू भजन लिरिक्स, Kathe Gadayo Gajro Bhajan Lyrics
- चाल चाल मारी नानी बाई भजन लिरिक्स Chal Chal Mari Nani Bai Bhajan Lyrics
- चेला-वही-चीज-लाना-रे-गुरु-न-2
English Lyrics Par Ghar Preet Mat Kije Bhajan
Par Ghar Preet Mat Kijye
chhel chatur rang rasiya re bhanvara ,
par ghar preet mat keeje.
paraee naaree aa nain kataaree ,
roop dekh mat rije.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.
ghar ka mandiriya mein nipat andhero ,
par ghar divala mat jojye.
o ghar ko gud kaando hee khaajye ,
choree kee khaand mat khaajye.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.
chhel chatur rang. …..
paraaya khet mein beej mat bojye ,
beej akaarat jaave.
o kul mein daag jagat badanaamee ,
bura karam mat keeje.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.
chhel chatur rang. …..
bhaeela ree naar jaaman jaee laage ,
benad ke mat laajye.
o kahet kabeer suno bhee saadu ,
baikuntha pad paajye.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.
chhel chatur rang. …..
chhel chatur rang rasiya re bhanvara ,
par ghar preet mat keeje.
paraee naaree aa nain kataaree ,
roop dekh mat rije.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.
Hnidi Lyrics पर घर प्रीत मत कीजिए Bhajan
पर घर प्रीत मत कीजे
छेल चतुर रंग रसिया रे भंवरा ,पर घर प्रीत मत कीजे।
पराई नारी आ नैन कटारी ,रूप देख मत रिजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
घर का मंदिरिया में निपट अंधेरो ,पर घर दिवला मत जोज्ये।
ओ घर को गुड़ कांडो ही खाज्ये ,चोरी की खांड मत खाज्ये।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।छेल चतुर रंग। …..
पराया खेत में बीज मत बोज्ये ,बीज अकारत जावे।
ओ कुल में दाग जगत बदनामी ,बुरा करम मत कीजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।छेल चतुर रंग। …..
भाईला री नार जामण जाई लागे ,बेनड़ के मत लाज्ये।
ओ कहेत कबीर सुणो भई सादु ,बैकुण्ठा पद पाज्ये।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।छेल चतुर रंग। …..
छेल चतुर रंग रसिया रे भंवरा ,पर घर प्रीत मत कीजे।
पराई नारी आ नैन कटारी ,रूप देख मत रिजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
पर घर प्रीत मत कीजिए Bhajan Video
Bhajan / Geet(भजन ) == पर घर प्रीत मत कीजे
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics