कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं म्हारे मन की बात, kun to sunelo khatu shyam bhajan lyrics hindi
कुण तो सुणेलो
कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं,
म्हारे मन की बात।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,
खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,
दास ने मत बिसरा रे।
अईया कईया रुश्यो बाबा,
मुंह फेर बैठ्यो रेे।
टाबर रोवे ढल ढल थारा,
कालजो यो टूट्यो रेे।
अब तो सुनले सेठ सांवरा,
बाता म्हारी मान।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,
खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,
दास ने मत बिसरा रे।
थारे बिना श्याम थारा,
दास बिचारा है।
में तो सुण्या हा थे तो,
हारया का सहारा है।
मै भी दर पर हर के आयो,
चरण लगाल्यो श्याम।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,
खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,
दास ने मत बिसरा रे।
गुण अवगुण सब,
म्हारा स्वीकार्या है।
‘दीक्षा’ ने सावरियां थे,
कालजे लगाया है।
सदा श्याम थारा गुण गाऊ,
लेऊ थारो नाम।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,
खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,
दास ने मत बिसरा रे।
कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं,
म्हारे मन की बात।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,
खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,
दास ने मत बिसरा रे।
- देवनारायण भगवान की आरती लिरिक्स | devnarayan ji ki aarti lyrics
- सुंधा माता की आरती लिरिक्स | sundha mata ki aarti lyrics
- ओम जय गंगा मैया की आरती लिरिक्स | om jai gange mata aarti lyrics
- राम राम रे भैया राम राम भजन लिरिक्स
- श्याम तेरी बंसी पुकारे राधा नाम भजन लिरिक्स
- वृंदावन का कृष्ण कन्हैया भजन लिरिक्स
- शाम ढले जमुना किनारे भजन लिरिक्स
khatu shyam bhajan lyrics hindi
kun to sunelo
kun to sunela kunne sunau,
mare man ki baat.
tha bin dukhda kon hare,
khatu wala shyam.
shyam thara das pukare,
das ne mat bisra re.
aeya kaiya rushyo baba,
muh fer baithyo re.
tabar rove dhal dhal thara,
kaljo yo tutyo re.
ab to sunle seth sanwra,
bata mari maan.
tha bin dukhda kon hare,
khatu wala shyam.
shyam thara da pukare,
das ne mat bisra re.
thare bina shyam thara,
das bichara hai.
me to sunya ha the to,
harya ka shahara hai.
me bhi dar par har ke aayo,
charan lagalyo shyam.
tha bin dukhda kon hare,
khatu wala shyam.
shyam thara da pukare,
das ne mat bisra re.
gun avgun sab,
mhara svikarya hai.
diksha ne sanwariya the,
kalje lagaya hai.
sda shyam thara gun gau,
leu tharo naam.
tha bin dukhda kon hare,
khatu wala shyam.
shyam thara da pukare,
das ne mat bisra re.
kun to sunela kunne sunau,
mare man ki baat.
tha bin dukhda kon hare,
khatu wala shyam.
shyam thara das pukare,
das ne mat bisra re.
खाटू श्याम भजन लिरिक्स इन हिंदी
कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं
कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं,म्हारे मन की बात।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,दास ने मत बिसरा रे।
अईया कईया रुश्यो बाबा,मुंह फेर बैठ्यो रेे।
टाबर रोवे ढल ढल थारा,कालजो यो टूट्यो रेे।
अब तो सुनले सेठ सांवरा,बाता म्हारी मान।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,दास ने मत बिसरा रे।
थारे बिना श्याम थारा,दास बिचारा है।
में तो सुण्या हा थे तो,हारया का सहारा है।
मै भी दर पर हर के आयो,चरण लगाल्यो श्याम।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,दास ने मत बिसरा रे।
गुण अवगुण सब,म्हारा स्वीकार्या है।
‘दीक्षा’ ने सावरियां थे,कालजे लगाया है।
सदा श्याम थारा गुण गाऊ,लेऊ थारो नाम।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,दास ने मत बिसरा रे।
कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं,म्हारे मन की बात।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,दास ने मत बिसरा रे।
diksha rathore bhajan lyrics
भजन/Bhajan Title = कुण तो सुणलो म्हारे मन की बात
गायिका :- दीक्षा राठौड़
Bhajan Text- भजन