दारुडिया ने अलगो बालो रे भजन लिरिक्स

दारुडिया ने अलगो बालो रे Darudiya Ne Algo Balo राजस्थानी लोक भजन लिरिक्स

भजन लिरिक्स

दारुढिया ने अलगो बालो ।।

दारुढिया ने अलगो बालो रे,
भुंडी आवे वास।
भुंडी आवे वास ,
ने तन रो कीनो नास।
दारुढिया ने अलगो बालो रे ,
भुंडी आवे वास।

सगाँ संबंधी आवे ,
वे बैठा – बैठा भाले।
बैठा – बैठा भाले ,
वे सुथा – सुथा भाले।
दारुढिया ने अलगो बालो रे,
भुंडी आवे वास।
दारुढिया
..

काम काज तो करे न कोई ,
सिदो ठेका पे जावे।
वेगो उठे ने खेता में जावे ,
राम बिगाड़ा बोले रे।
दारुढिया ने अलगो बालो रे,
भुंडी आवे वास।
दारुढिया
..

पाँव भरियो पीनो ,
पचे मल मूत में पड़ियो।
थोड़ो पीदो ने गणो रे चडीयो ,
कादा कीचड़ में पड़ियो रे।
दारुढिया ने अलगो बालो रे,
भुंडी आवे वास।
दारुढिया
..

घर में तो खाबा ने कोनी ,
रेवे मिनका री उधार।
टाबरिया तो भूखा मरे ,
पछे भीख माँगन ने जाय।
दारुढिया ने अलगो बालो रे,
भुंडी आवे वास।
दारुढिया
..

संत महात्मा केवे ,
दारू में दोष बतावे ।
खबर पड़ी तो मती पीवो ,
थारो जनम सफल हो जाय।
दारुढिया ने अलगो बालो रे,
भुंडी आवे वास।

दारुढिया ने अलगो बालो रे,
भुंडी आवे वास।
भुंडी आवे वास ,
ने तन रो कीनो नास।
दारुढिया ने अलगो बालो रे ,
भुंडी आवे वास।

desi lok bhajan marwadi lyrics in hindi

Darudiya Ne Algo Balo

daarudhiya ne alago baalo re,
bhundee aave vaas.
bhundee aave vaas ,
ne tan ro keeno naas.
daarudhiya ne alago baalo re ,
bhundee aave vaas.

sagaan sambandhee aave ,
ve baitha – baitha bhaale.
baitha – baitha bhaale ,
ve sutha – sutha bhaale.
daarudhiya ne alago baalo re,
bhundee aave vaas.
daarudhiya
..

kaam kaaj to kare na koee ,
sido theka pe jaave.
vego uthe ne kheta mein jaave ,
raam bigaada bole re.
daarudhiya ne alago baalo re,
bhundee aave vaas.
daarudhiya
..

paanv bhariyo peeno ,
pache mal moot mein padiyo.
thodo peedo ne gano re chadeeyo ,
kaada keechad mein padiyo re.
daarudhiya ne alago baalo re,
bhundee aave vaas.
daarudhiya
..

ghar mein to khaaba ne konee ,
reve minaka ree udhaar.
taabariya to bhookha mare ,
pachhe bheekh maangan ne jaay.
daarudhiya ne alago baalo re,
bhundee aave vaas.
daarudhiya
..

sant mahaatma keve ,
daaroo mein dosh bataave .
khabar padee to matee peevo ,
thaaro janam saphal ho jaay.
daarudhiya ne alago baalo re,
bhundee aave vaas.

daarudhiya ne alago baalo re,
bhundee aave vaas.
bhundee aave vaas ,
ne tan ro keeno naas.
daarudhiya ne alago baalo re ,
bhundee aave vaas.

राजस्थानी लोक भजन लिरिक्स

दारुडिया ने अलगो बालो रे

दारुढिया ने अलगो बालो रे,भुंडी आवे वास।
भुंडी आवे वास ,ने तन रो कीनो नास।
दारुढिया ने अलगो बालो रे ,भुंडी आवे वास।

सगाँ संबंधी आवे ,वे बैठा – बैठा भाले।
बैठा – बैठा भाले ,वे सुथा – सुथा भाले।
दारुढिया ने अलगो बालो रे,भुंडी आवे वास।
दारुढिया
..

काम काज तो करे न कोई ,सिदो ठेका पे जावे।
वेगो उठे ने खेता में जावे ,राम बिगाड़ा बोले रे।
दारुढिया ने अलगो बालो रे,भुंडी आवे वास।
दारुढिया
..

पाँव भरियो पीनो ,पचे मल मूत में पड़ियो।
थोड़ो पीदो ने गणो रे चडीयो ,कादा कीचड़ में पड़ियो रे।
दारुढिया ने अलगो बालो रे,भुंडी आवे वास।
दारुढिया
..

घर में तो खाबा ने कोनी ,रेवे मिनका री उधार।
टाबरिया तो भूखा मरे ,पछे भीख माँगन ने जाय।
दारुढिया ने अलगो बालो रे,भुंडी आवे वास।
दारुढिया
..

संत महात्मा केवे ,दारू में दोष बतावे ।
खबर पड़ी तो मती पीवो ,थारो जनम सफल हो जाय।
दारुढिया ने अलगो बालो रे,भुंडी आवे वास।

दारुढिया ने अलगो बालो रे,भुंडी आवे वास।
भुंडी आवे वास ,ने तन रो कीनो नास।
दारुढिया ने अलगो बालो रे ,भुंडी आवे वास।

प्रकाश माली के भजन | prakash mali bhajan video

भजन/Bhajan Title = दारुढिया ने अलगो बालो
गायक/Singer = = प्रकाश माली
Bhajan Text- भजन

Leave a Comment