बेटा तो माचा पर पोडे दादा जावे ढान्डा मे भजन

बेटा तो माचा पर पोडे दादा जावे ढान्डा मे भजन beta to macha par pode rajasthani chetawani bhajan hindi bhajan with lyrics

बेटा तो माचा पर पोढ़े

वेद शास्त्र सब घेणे मेल्या ,
लाज सरम सब खाडा में।
बेटा तो माचा पर पोढ़े ,
दादा जावे ढांढा में।

जीवे जतरे चाय नी पावे ,
मरिया कूड़े मसाणा में।
बार दना तक मिठो भोजन ,
देखो बनावे खाना में।
बेटा तो माचा। ….

छाती कुटे मनक हसावे ,
अस्या लखन है लुगाया में।
बेटा तो माचा पर पोढ़े ,
दादा जावे ढांढा में।

सासु जी या बहु ज्यू रेवे ,
भतीजी रेवे बुआ ज्यू।
खुद ने बहु दादीजी समझे ,
ओर ने समझे जुआ ज्यू।
पड़िया लखन मिटबा का कोनी ,
ज्योई लखन है कांडा में ।
बेटा तो माचा। ….

बेन भांजा आ जावे ,
जाणे लाय लगी है काटा में।
साला साली आ जावे ,
तो अमृत बरसे बाता में।
बेटा तो माचा। ….

घर की शक्कर खाटी लागे ,
लूण पराया है मीठा।
गंडक ज्यू गालिया में दौड़े ,
कई माजनो है नंगटा।
बेटा तो माचा। ….

माँ बापा को काण कायदो ,
ऊचो टेरियो खुटिया में।
बहु बोली मारा सासुजी ,
थे कद जावोला बैकुण्ठा में।
बेटा तो माचा। ….

Beta To Macha Pe Podhe Bhajan English Lyrics

Baita To Maacha Par Podhe

ved shaastr sab ghene melya ,
laaj saram sab khaada mein.
beta to maacha par podhe ,
daada jaave dhaandha mein.

jeeve jatare chaay nee paave ,
mariya koode masaana mein.
baar dana tak mitho bhojan ,
dekho banaave khaana mein.
beta to maacha. ….

chhaatee kute manak hasaave ,
asya lakhan hai lugaaya mein.
beta to maacha par podhe ,
daada jaave dhaandha mein.

saasu jee ya bahu jyoo reve ,
bhateejee reve bua jyoo.
khud ne bahu daadeejee samajhe ,
or ne samajhe jua jyoo.
padiya lakhan mitaba ka konee ,
jyoee lakhan hai kaanda mein .
beta to maacha. ….

ben bhaanja aa jaave ,
jaane laay lagee hai kaata mein.
saala saalee aa jaave ,
to amrt barase baata mein.
beta to maacha. ….

ghar kee shakkar khaatee laage ,
loon paraaya hai meetha.
gandak jyoo gaaliya mein daude ,
kaee maajano hai nangata.
beta to maacha. ….

maan baapa ko kaan kaayado ,
oocho teriyo khutiya mein.
bahu bolee maara saasujee ,
the kad jaavola baikuntha mein.
beta to maacha. ….

बेटा तो माचा पर पोढ़े दादा जावे ढांढा में

बेटा तो माचा पर पोढ़े
वेद शास्त्र सब घेणे मेल्या ,लाज सरम सब खाडा में।
बेटा तो माचा पर पोढ़े ,दादा जावे ढांढा में।

जीवे जतरे चाय नी पावे ,मरिया कूड़े मसाणा में।
बार दना तक मिठो भोजन ,देखो बनावे खाना में।
बेटा तो माचा। ….

छाती कुटे मनक हसावे ,अस्या लखन है लुगाया में।
बेटा तो माचा पर पोढ़े ,दादा जावे ढांढा में।

सासु जी या बहु ज्यू रेवे ,भतीजी रेवे बुआ ज्यू।
खुद ने बहु दादीजी समझे ,ओर ने समझे जुआ ज्यू।
पड़िया लखन मिटबा का कोनी ,ज्योई लखन है कांडा में ।
बेटा तो माचा। ….

बेन भांजा आ जावे ,जाणे लाय लगी है काटा में।
साला साली आ जावे ,तो अमृत बरसे बाता में।
बेटा तो माचा। ….

घर की शक्कर खाटी लागे ,लूण पराया है मीठा।
गंडक ज्यू गालिया में दौड़े ,कई माजनो है नंगटा।
बेटा तो माचा। ….

माँ बापा को काण कायदो ,ऊचो टेरियो खुटिया में।
बहु बोली मारा सासुजी ,थे कद जावोला बैकुण्ठा में।
बेटा तो माचा। ….

बेटा तो माचा पर पोढ़े ,दादा जावे ढांढा में

Bhajan / Geet(भजन ) == बेटा तो माचा पर पोढ़े
Bhajan Singer/गायक = हीरालाल राव
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment