रे मन हरि सुमिरन कर लीजिए Re Man Hari Sumiran Kar Lejiye hindi bhajan lyrics in hindi
हरि सुमिरन करि लीजे
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।
हरि को नाम प्रेमसों जपिये,
हरि रस रसना पीजै ।
हरि गुन गाइय, सुनिये निरंतर,
हरि-चरनन चित दीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।
हरि-भगतन की सरन ग्रहन करि,
हरि सँग प्रीत करीजै ।
हरि-सम हरि जन समुझि मनहिं मन ,
तिनकौ सेवन कीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।
हरि केहि बिधिसों हमसों रीझै,
सो ही प्रश्न करीजै ।
हरि-जन हरिमारग पहिचानै,
अनुमति देहिं सो कीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।
हरि हित खाइये, पहिरिये हरिहित,
हरिहित करम करीजै ।
हरि-हित हरि-सन सब जग सेइय,
हरिहित मरिये जीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।
- बड़ी देर भई नंदलाला भजन लिरिक्स
- ऐसो री यशोदा मैया तेरो नंदलाल भजन लिरिक्स
- कद आवोला सांवरिया म्हारे देश भजन लिरिक्स
- हे राम हे राम भजन लिरिक्स
- छोटी – छोटी गैया ने छोटे छोटे ग्वाल लिरिक्स
- श्याम चूड़ी बेचने आया भजन लिरिक्स
- श्री राम जानकी बैठे मेरे सीने में लिरिक्स
- राधिका गोरी से बिरज की छोरी से लिरिक्स
- कभी राम बनके कभी श्याम बनके भजन लिरिक्स
- बांके बिहारी की देख छटा मेरो मन है गयो लटा पटा भजन लिरिक्स
hindi bhajan lyrics in hindi
Re Man Hari Sumiran Kar Lejiye
re man hari sumiran kar lije .
hari ko naam prem so japiye,
hari ras rasna pije.
hari gun gaeye suniye nirantar,
hari charanan chit dije.
re man hari sumiran kari lije.
hari bhagtan ki saran grahan kari,
hari sang preet karije.
hari sam hari jan samujhi manhi man,
tinko sevan kije.
re man hari sumiran kari lije.
hari kehi bidhiso hamso rijhe,
so hi prashan karije.
hari jan hari marag pahichane,
animati dehi so kije.
re man hari sumiran kari lije.
hari hit khaeye pahiriye harihit,
hari hit karam karije.
hari hit hari san sab jag seaieye,
hari hit mariye jije.
re man hari sumiran kari lije.
हिंदी भजन संग्रह लिरिक्स
रे मन हरि सुमिरन कर लीजिए
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।
हरि को नाम प्रेमसों जपिये, हरि रस रसना पीजै ।
हरि गुन गाइय, सुनिये निरंतर, हरि-चरनन चित दीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।
हरि-भगतन की सरन ग्रहन करि, हरि सँग प्रीत करीजै ।
हरि-सम हरि जन समुझि मनहिं मन ,तिनकौ सेवन कीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।
हरि केहि बिधिसों हमसों रीझै, सो ही प्रश्न करीजै ।
हरि-जन हरिमारग पहिचानै, अनुमति देहिं सो कीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।
हरि हित खाइये, पहिरिये हरिहित, हरिहित करम करीजै ।
हरि-हित हरि-सन सब जग सेइय, हरिहित मरिये जीजै।
रे मन हरि सुमिरन करि लीजे।
anup jalota ke bhajan lyrics video
भजन/Bhajan Title = हरि सुमिरन करि लीजे
गायक/Singer = = अनूप जलोटा
Bhajan Text- भजन