श्री रामचन्द्र कृपालु भजमन लिरिक्स shri ram chandra kripalu bhajman shree ram ji bhajan lyrics in hindi
श्रीराम चन्द्र कृपालु
श्री रामचन्द्र कृपालु भजु मन ,
हरण भवभय दारुणम् ।
नवकञ्ज लोचन कञ्ज मुख कर ,
कञ्ज पद कञ्जारुणम्। १
कंदर्प अगणित अमित छबि ,
नव नील नीरज सुन्दरम् ।
पटपीत मानहुं तड़ित रुचि सुचि ,
नौमि जनक सुतावरम्। २
श्रीरामचन्द्र
..
भजु दीन बन्धु दिनेश दानव ,
दैत्यवंश निकन्दनम् ।
रघुनन्द आनंद कंद कोशल ,
चन्द दशरथ नन्दनम्। ३
श्रीरामचन्द्र
..
सिर मुकुट कुण्डल तिलक चारु ,
उदारु अंग विभूषणम् ।
आजानुभुज सर चाप धर ,
संग्राम जित खरदूषणम्। ४
श्रीरामचन्द्र
..
इति वदति तुलसीदास शंकर ,
शेष मुनि मनरंजनम् ।
मम हृदय कंज निवास कुरु ,
कामादि खल दल गंजनम्। ५
श्री रामचन्द्र कृपालु भजु मन ,
हरण भवभय दारुणम् ।
नवकञ्ज लोचन कञ्ज मुख कर ,
कञ्ज पद कञ्जारुणम्।
- भगत के वश में है भगवान भजन लिरिक्स
- पिंजरे के पंछी रे तेरा दर्द न जाने कोई लिरिक्स
- चार पेड़ा रो रथड़ो बणायो भजन लिरिक्स
- मायरो भरेगो म्हारो नन्द किशोर लिरिक्स
- आ लोट के आजा हनुमान तुझे श्री राम बुलाते हैं लिरिक्स
- नगर में जोगी आया भजन लिरिक्स
- दीवाना तेरा आया भोले तेरी नगरी में लिरिक्स
- में रोज निहारु झांकी खाटू वाले दातार की भजन लिरिक्स
- शीश के दानी महाबलवानी खाटू वाले श्याम भजन लिरिक्स
- कभी ना कभी मेरा श्याम सलोना आएगा भजन लिरिक्स
shree ram ji bhajan lyrics in hindi
shri ram chandra kripalu bhajman
shri ram chandra krupalu bhaju man,
karan bhav bhay darunam.
nav kanj lochan kanj mukh kar,
kanj pad kanjarunam.1
kandarp aganit amit chavi,
nav nil niraj sundaram.
pat pit maanahu tadit ruchi suchi,
nomi janak sutavaram.2
shri ram chandra
..
bhaju din bandhu dinesh danav,
detyvansh nikandanam.
raghunand aanand kand koshal,
chand dashrath nandnam.3
shri ram chandra
..
sir mukut kundal tilak charu,
udaru ang vibhushnam.
aajanubhuj sar chap dhar,
sangram jeet khardushanam.4
shri ram chandra
..
eti vadti tulsidas shankar,
shesh muni manrajnam.
mam harday kanj nivas kuru,
kamadi khal dal ganjanam.5
shri ram chandra krupalu bhaju man,
karan bhav bhay darunam.
nav kanj lochan kanj mukh kar,
kanj pad kanjarunam.
राम जी भजन लिरिक्स
श्री रामचन्द्र कृपालु भजमन
श्री रामचन्द्र कृपालु भजु मन ,हरण भवभय दारुणम् ।
नवकञ्ज लोचन कञ्ज मुख कर ,कञ्ज पद कञ्जारुणम्। १
कंदर्प अगणित अमित छबि ,नव नील नीरज सुन्दरम् ।
पटपीत मानहुं तड़ित रुचि सुचि ,नौमि जनक सुतावरम्। २
श्रीरामचन्द्र
..
भजु दीन बन्धु दिनेश दानव ,दैत्यवंश निकन्दनम् ।
रघुनन्द आनंद कंद कोशल ,चन्द दशरथ नन्दनम्। ३
श्रीरामचन्द्र
..
सिर मुकुट कुण्डल तिलक चारु ,उदारु अंग विभूषणम् ।
आजानुभुज सर चाप धर ,संग्राम जित खरदूषणम्। ४
श्रीरामचन्द्र
..
इति वदति तुलसीदास शंकर ,शेष मुनि मनरंजनम् ।
मम हृदय कंज निवास कुरु ,कामादि खल दल गंजनम्। ५
श्रीरामचन्द्र
..
kumar vishu ke bhajan video
भजन/Bhajan Title = श्री रामचन्द्र कृपालु भजु
गायक/Singer = = कुमार विशु
Bhajan Text- भजन