सिंह चढ़े ने बेगा आवजो भजन लिरिक्स

सिंह चढ़े ने बेगा आवजो Ambe Maa Singh Chadine Bega Aavjo, neeta nayak bhajan, durga mata ji ke bhajan
, mata ji Ke bhajan lyrics

सिंह चढ़े ने बेगा आवजो

ओ अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ।
थांरा सेवक जोवे बाट अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो

ओ अम्बेजी ,
ऊँचे भाखर में थारो देवरो ।
थांरी धजा फरूखे असमान अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ॥

ओ अम्बे जी ,
दूर देशां रा आवे जातरू ।
थे तो राखो शरणां रे माँय अम्बेजी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो

ओ अम्बेजी ,
भळ – हळ भालो हाथ में ।
थे करो दुष्टां रो नाश अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ॥

ओ अम्बे जी ,
शुंभ निशुंभ विडारिया ।
थे करी भगतां री स्याय अम्बेजी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो

ओ अम्बे जी ,
रतन कुशल करे वीनती ।
अब कीजो भवजळ पार अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो ॥

============

BHAJAN
mata ji Ke bhajan lyricsIn English

Singh Chadine Bega Aavjo

o ambe jee ,
sinh chadhe ne bega aav jo .
thaanra sevak jove baat ambe jee ,
sinh chadhe ne bega aav jo ..

o ambe jee ,
oonche bhaakhar mein thaaro devaro .
thari dhaja pharukhe asaman ambe jee ,
sinh chadhe ne bega aav jo .

o ambe jee ,
door deshaan ra aave jaataroo .
the to rakho sharanan re many ambejee ,
sinh chadhe ne bega aav jo ..

o ambe jee ,
bhal – hal bhaalo haath mein .
the karo dushtan ro nash ambe jee ,
sinh chadhe ne bega aav jo .

o ambe jee ,
shumbh nishumbh vidaariya .
the kari bhagata ree syay ambejee ,
sinh chadhe ne bega aav jo ..

o ambe jee ,
ratan kushal kare veenatee .
ab keejo bhavajal paar ambe jee ,
sinh chadhe ne bega aavajo .

============

BHAJAN
mata ji Ke bhajan lyrics in hindi

सिंह चढ़े ने बेगा आव जो

ओ अम्बे जी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ।
थांरा सेवक जोवे बाट अम्बे जी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो

ओ अम्बेजी , ऊँचे भाखर में थारो देवरो ।
थांरी धजा फरूखे असमान अम्बे जी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ॥

ओ अम्बे जी , दूर देशां रा आवे जातरू ।
थे तो राखो शरणां रे माँय अम्बेजी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो

ओ अम्बेजी , भळ – हळ भालो हाथ में ।
थे करो दुष्टां रोनाश अम्बे जी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ॥

ओ अम्बे जी , शुंभ निशुंभ विडारिया ।
थे करी भगतां री स्याय अम्बेजी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो

ओ अम्बे जी , रतन कुशल करे वीनती ।
अब कीजो भवजळ पार अम्बे जी , सिंह चढ़े ने बेगा आवजो ॥

============

durga mata ji ke bhajan| neeta nayak bhajan

Video

Bhajan / Geet(भजन ) == सिंह चढ़े ने बेगा आव जो
Bhajan Singer/गायिका == नीता नायक
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment