मैं निर्धन लाचार बाला जी

Main Nirdhan Lachar Balaji

मैं निर्धन लाचार बाला जी क्यूकर तुम्हे मनाऊ,
खुला लाटरी मेरी भी मैं दर पे तेरे आउ,
मैं निर्धन लाचार बालाजी।।

बड़े बड़े धनवान यो तेरे छप्पन भोग लगावे,
मेरे घर रोटी का टोटा माल कड़े ते आवे,
मुश्किल से मैं करू गुजारा साँची बात बताऊ,
खुला लाटरी मेरी भी मैं दर पे तेरे आउ,
मैं निर्धन लाचार बालाजी।।

जयदा न चाहु पर बाबा इतना दे दे मने,
चले गुजारा ज़िंदगी का और याद रखु बस तने,
कद की जी मैं यारी तेरे छप्पन भोग लगाउ,
खुला लाटरी मेरी भी मैं दर पे तेरे आउ,
मैं निर्धन लाचार बालाजी।।

घने साल हो गए बाबा और करे ना देरी,
खोल दे ताला बाबा इब तू बंद किस्मत की मेरी,
आनंद तू न सुने तो और बता किसे मैं सुनाऊ,
खुला लाटरी मेरी भी मैं दर पे तेरे आउ,
मैं निर्धन लाचार बालाजी।।

Watch Main Nirdhan Laachar Balaji Video

Singer – Mona Mehta

Main Nirdhan Lachar Balaji

Main Nirdhan Lachar Balaji
Jhukar Tumhe Manau
Khula Lottery Meri Bhi
Main Dar Pe Tere Aao

Jai Balaji Jai Hanuman

Main Nirdhan Lachar Balaji
Jhukar Tumhe Manau
Khula Lottery Meri Bhi
Main Dar Pe Tere Aao

Bade Bade Dhanwan Ye Tere
Chhappan Bhog Lagave
Mere Ghar Roti Ka Tota
Mushkil Se Karu Gujara
Sachchi Baat Batau

Khula Lottery Meri Bhi
Main Dar Pe Tere Aao

Jyada Naa Chahu
Chale Gujara Zindagi Ka
Aur Yaad Rakhu BuS Tanne

Kad Ki Jee Main Yaari
Tere Bhog Lagau

Khula Lottery Meri Bhi
Main Dar Pe Tere Aao

Ghane Saal Ho gaye Bus Baba
Aur Kare Naa Deri
Khol De Tala Eb Tu

Aanand Tu Naa Sune To
Aur Bata Kise Sunao

Khula Lottery Meri Bhi
Main Dar Pe Tere Aao

Main Nirdhan Lachar Balaji
Jhukar Tumhe Manau

Khula Lottery Meri Bhi
Main Dar Pe Tere Aao

Leave a Comment