इन रे आंगणिये सखी कई नर खेलन आया भजन लिरिक्स

इन रे आंगणिये सखी कई नर खेलन आया भजन लिरिक्स
, In Re Aanganiye Sakhi bhajan lyrics, chetawani desi bhajan lyrics

इण रे आंगनिये ए सखी

इण रे आंगणिये ए सखी ,
कई नर खेलन आया।
कई खेल्या ने कई नर खेलसी ,
कई नर खेल सिधाया।
इण रे आंगणिये ए सखी।

तीन गुणा री झुपड़ी ,
आ निशदिन झूठी रे।
नैन हमारा यु झरे ,
ज्यू गागर फूटी रे।
इण रे आंगणिये ए सखी ,
कई नर खेलन आया। टेर। …

आवो रे पांच सहेलिया ,
सीव दो नी मेरा चोला ओ।
में हु ज्ञान गरीबणी ,
सायब मेरा भोळा ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,
कई नर खेलन आया। टेर। …

जाय उतारया पर धरा ,
संगी पछताया ओ।
थे तो साथीड़ा थारे घर जाओ ,
में तो भया रे पराया ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,
कई नर खेलन आया। टेर। …

आया परवाना अमरलोक रा ,
अठे रेवण नहीं देला ओ।
काजी मोहम्मद शाह यु भणे ,
संतो सही कर लेणा ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,
कई नर खेलन आया। टेर। …


chetawani desi bhajan lyrics in hindi

In Re Aanganiye Sakhi

en re aanganiye a sakhi,
kai nar khelan aaya.
kai khelya ne kai nar khelasi,
kai nar khel sidhaya.
en re aanganiye a sakhi.

teen guna ri jhupadi,
aa nishdin jhuthi re.
nain hamara yu jhare,
jyu gagar futi re.
en re aanganiye a sakhi,
kai nar khelan aaya.

aavo re panch saheliya,
seev do ni mera chola o.
me hu gyan garibani,
sayab mera bhola o.
en re aanganiye a sakhi,
kai nar khelan aaya.

jay utarya par dhara,
sangi pachtaya o.
the to sathida thare ghar jao.
me to bhaya re paraya o.
en re aanganiye a sakhi,
kai nar khelan aaya.

aaya parvana amarlok ra,
athe revan nhi dela o.
kaji mohammad sah yu bhane,
santo sahi kar lena o.
en re aanganiye a sakhi,
kai nar khelan aaya.


चेतावनी भजन लिरिक्स मारवाड़ी

इन रे आंगणिये सखी

इण रे आंगणिये ए सखी ,कई नर खेलन आया।
कई खेल्या ने कई नर खेलसी ,कई नर खेल सिधाया।
इण रे आंगणिये ए सखी।

तीन गुणा री झुपड़ी ,आ निशदिन झूठी रे।
नैन हमारा यु झरे ,ज्यू गागर फूटी रे।
इण रे आंगणिये ए सखी ,कई नर खेलन आया। टेर। …

आवो रे पांच सहेलिया ,सीव दो नी मेरा चोला ओ।
में हु ज्ञान गरीबणी ,सायब मेरा भोळा ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,कई नर खेलन आया। टेर। …

जाय उतारया पर धरा ,संगी पछताया ओ।
थे तो साथीड़ा थारे घर जाओ ,में तो भया रे पराया ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,कई नर खेलन आया। टेर। …

आया परवाना अमरलोक रा ,अठे रेवण नहीं देला ओ।
काजी मोहम्मद शाह यु भणे ,संतो सही कर लेणा ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,कई नर खेलन आया। टेर। …


shankar ji thawla ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == इण रे आंगनिये ए सखी
Bhajan Singer/गायक = शंकर जी थांवला
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment