ओढ़ चुनर में गई सत्संग में भजन odh chunar meto gai re satsang desi marwadi bhajan lyrics in hindi
ओढ़ चुनर गई सत्संग में
ओढ़ चुनर में तो ,
गई रे सत्संग में।
साँवरियो भिगोई म्हाने,
गहरा गहरा रंग में।
सोच रही मन में ,
समझ रही दिल में।
थारो मारो न्याय ,
होवेला सत्संग में।
ओढ़ चुनर में तो ,
गई रे सत्संग में।
सत री संगत में ,
गुरु जी विराजे।
कर कर दर्शन ,
होई रे मगन मैं।
ओढ़ चुनर में तो ,
गई रे सत्संग में। टेर।
सत री संगत में ,
सहेलिया विराजे।
गाई गाई हरी गुण ,
होई रे मगन मैं।
ओढ़ चुनर में तो ,
गई रे सत्संग में। टेर।
सत री संगत में ,
ज्योति जगत है।
कर कर दर्शन ,
होई रे मगन मैं।
ओढ़ चुनर में तो ,
गई रे सत्संग में। टेर।
सत री संगत में ,
राम रस बरसे।
पी पी राम रस ,
होई रे मगन में।
ओढ़ चुनर में तो ,
गई रे सत्संग में। टेर।
सत री संगत में ,
साज बजत है।
गाई गाई हरी गुण ,
होई रे मगन मैं।
ओढ़ चुनर में तो ,
गई रे सत्संग में। टेर।
बाई मीरा गावे ,
प्रभु गिरधर नागर।
भवजल पार करोनी ,
पल छीन में।
ओढ़ चुनर में तो ,
गई रे सत्संग में।
ओढ़ चुनर में तो ,
गई रे सत्संग में।
साँवरियो भिगोई म्हाने,
गहरा गहरा रंग में।
सोच रही मन में ,
समझ रही दिल में।
थारो मारो न्याय ,
होवेला सत्संग में।
ओढ़ चुनर में तो ,
गई रे सत्संग में।
- गुरु शब्दा रो जीके लागो झटको भजन लिरिक्स
- साधो भाई सतगुरु तार लियो भजन लिरिक्स
- साधो भाई जाग्रत बड़ा झबाका भजन लिरिक्स
- साधो भाई वे रावल मस्ताना भजन लिरिक्स
- राम भजन में हाल प्राणिया भजन लिरिक्स
- फकीरी खरदर खांडा की धार भजन लिरिक्स
- रंग रंग रा फूल खिलेला भजन लिरिक्स
- फकीरी रण में हो होशियार भजन लिरिक्स
- फकीरी शूरा ने गम होय भजन लिरिक्स
desi marwadi bhajan lyrics in hindi
odh chunar meto gai re satsang
odh chunar me to ,
gai re satsang me.
sanwriyo bhigai mhane,
gahra gahra rang me.
soch rahi man me,
samajh rahi dil me.
tharo maro nyay ,
hovela satsang me.
odh chunar me to ,
gai re satsang me.
sat ri sangat me,
guru ji viraje.
kar kar darshan ,
hoi re magan me.
odh chunar me to ,
gai re satsang me.
sat ri sangat me,
saheliya viraje.
gai gai hari gun,
hoi re magan me.
odh chunar me to ,
gai re satsang me.
sat ri sangat me,
jyoti jagat hai.
kar kar darshan ,
hoi re magan me.
odh chunar me to ,
gai re satsang me.
sat ri sangat me,
ram ras barse.
pi pi ram ras,
hoi re magan me.
odh chunar me to ,
gai re satsang me.
sat ri sangat me,
saaj bajat hai.
gai gai hari gun,
hoi re magan me.
odh chunar me to ,
gai re satsang me.
bai meera gave,
prabhu girdhar nagar.
bhajal paar karoni,
pal chhin me.
odh chunar me to ,
gai re satsang me.
odh chunar me to ,
gai re satsang me.
sanwriyo bhigai mhane,
gahra gahra rang me.
soch rahi man me,
samajh rahi dil me.
tharo maro nyay ,
hovela satsang me.
odh chunar me to ,
gai re satsang me.
मारवाड़ी देसी भजन
ओढ़ चुनर में तो ,गई रे सत्संग में।
anil nagori ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == ओढ़ चुनर गई सत्संग में
Bhajan Singer/गायक = अनिल नागौरी
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics