ओ मीरा भाभीजी किण कारण वैराग लियो O Meera Bhabhiji Kin Karan Bairag Liyo meera bai bhajan lyrics
किन कारण वैराग लियो
ओ मीरा भाभी जी ,
ऊचो जी थारो बैसनो।
ओ मीरा भाभी जी ,
ऊंची केवि जे थोरी जात ,
मीरा भाभी जी।
किन कारण वैराग लियो।
ओ मीरा भाभी जी ,
राणोजी सरिका वर पाविया।
ओ मीरा भाभी जी ,
सगळा भायो में थारो मान।
मीरा भाभी जी।
किन कारण वैराग लियो।
ओ मीरा भाभी जी ,
लाजे पीवर लाजे सासरियो।
ओ मीरा भाभी जी ,
लाजे लाडकियो मोमाल।
मीरा भाभी जी।
किन कारण वैराग लियो।
ओ उदा बाई जी ,
तारो में पीवर तारो सासरियो।
ओ उदा बाई जी ,
तारो लाडकियो मोमाल।
उदा बाई जी ,
किन कारण वैराग लियो।
ओ मीरा भाभी जी,
चुड़लो पेरो दातारो।
ओ मीरा भाभी जी,
ओड़ो दखणी रो चीर।
मीरा भाभी जी।
किन कारण वैराग लियो।
ओ उदा बाई जी ,
छोडियो में चुड़लो दातारो।
ओ उदा बाई जी ,
पेरिया में भगवा वेश।
उदा बाई जी ,
इन कारण में वैराग लियो।
ओ मीरा भाभी जी,
राणा जी सरिका वर पाविया।
ओ मीरा भाभी जी,
सगळी रानियों में थारो नाम।
मीरा भाभी जी।
किन कारण वैराग लियो।
ओ उदा बाई जी ,
राणा जी सारिका वर छोडिया।
ओ उदा बाई जी ,
सगळा संतो में मारो नाम।
ओ उदा बाई जी ,
इन कारण में वैराग लियो।
ओ मीरा भाभी जी ,
लागे दूदोजी रो मेड़तो।
ओ मीरा भाभी जी ,
लाडला गढ़ री पोल।
मीरा भाभी जी।
किन कारण वैराग लियो।
ओ उदा बाई जी ,
तारो दुदजी मेड़तो।
ओ उदा बाई जी ,
तारोला गढ़ री पोल।
उदा बाई जी ,
इन कारण में वैराग लियो।
- हंस लो मित्र कोनी थारो भजन लिरिक्स
- हंस हंस मिठो जग में बोलणो भजन लिरिक्स
- मन मस्त हुआ फिर क्या बोले भजन लिरिक्स
- दासी जान ने दर्शन दीजो भजन लिरिक्स
- मंदिर जाती मीरा ने गिरधारी मिल गयो रे भजन लिरिक्स
O Meera Bhabhiji Kin Karan Bairag Liyo bhajan lyrics in hindi
meera bai bhajan lyrics
o meera bhabi ji ,
ucho ji tharo baithno .
o meera bhabi ji ,
uchi kevi je thari jaat ,
o meera bhabi ji ,
kin karan vairag liyo .
o meera bhabi ji,
ranoji sarika var paviya.
o meera bhabi ji,
sagla bhayo me tharo man .
meera bhabi ji,
kin karan vairag liyo.
o meera bhabi ji,
laje ivar laje sasriyo.
o meera bhabi ji,
laje ladkiyo momal.
meera bhabi ji ,
kin karan vairag liyo.
o uda bai ji,
taro me pivar taro sasriyo.
o uda bai ji,
taro ladkiyo momal.
uda bai ji,
es karan vairag liyo.
o meera bhabi ji,
chudlo pero dataro.
o meera bhabi ji,
odo dakhni ro cheer.
meera bhabi ji ,
kin karan vairag liyo .
o uda bai ji ,
chodiyo me chudlo dataro.
o uda bai ji ,
periya me bhagwa vesh.
uda bai ji,
en karan me vairag liyo.
o meera bhabi ji,
rana ji sarika var paviya.
o meera bhabi ji,
sagali raniyo me tharo naam.
meera bhabi ji ,
kin karan vairag liyo.
o uda bai ji ,
rana ji sarika var chodiya.
o uda bai ji,
sagla santo me maro nam.
o uda bai ji ,
en karan me vairag liyo.
o meera bhabi ji,
lage dudoji ro medto.
o meera bhabi ji,
ladla garh ri pol .
meera bhabi ji,
kin karan vairag liyo.
- नेडा नेडा रहिजो दूर मती जाइजो भजन लिरिक्स
- मोर छड़ी लहराई रे रसिया ओ सांवरे भजन लिरिक्स
- नदियाँ रो नीर सांवरा रोक ने बतावो भजन लिरिक्स
- रुत आया बोले मोरा जी श्याम बिना जीव दोरा भजन लिरि
ओ मीरा भाभीजी किण कारण वैराग लियो भजन लिरिक्स
in hindi
मीरा बाई भजन लिरिक्स
moinuddin manchala ke bhajan
video
Bhajan / Geet(भजन ) == किन कारण वैराग लियो
Bhajan Singer/गायक = मोइनुद्दीन मनचला
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics