You are currently viewing जोगीड़ा ने जादू कीनो रे म्हारो तन मन बांधे लीनो भजन लिरिक्स

जोगीड़ा ने जादू कीनो रे म्हारो तन मन बांधे लीनो भजन लिरिक्स

जोगीड़ा ने जादू कीनो रे म्हारो तन मन बांधे लीनो भजन लिरिक्स
Jogida Ne Jadu Kino Re shri krishna bhajan lyrics in hindi

जोगीड़ा ने जादू कीनो रे

जोगीड़ा ने जादू कीनो रे ,
म्हारो तन मन बांधे लीनो रे।

अन पाणी मने कछु ना भावे ,
पल पल छीन छीन याद सतावे।
दुनिया तो लागे म्हाने खारी रे ,
म्हारो हिरदो प्रेम सु भीनो रे।
जोगीड़ा ने जादू कीनो रे ,
म्हारो तन मन बांधे लीनो रे। टेर।

विरह री अगनि तन बिच लागी ,
भेदभाव री भरमना भागी।
म्हारे चढ़गी प्रेम खुमारी रे ,
में तो प्यालो प्रेम को पिनो रे।
जोगीड़ा ने जादू कीनो रे ,
म्हारो तन मन बांधे लीनो रे। टेर।

रैण दिवस म्हाने नींद नी आवे ,
घायल मृग ज्यू विरह सतावे।
म्हारे शबद कटारी मारी रे ,
म्हारो पिंजर घायल कीनो रे।
जोगीड़ा ने जादू कीनो रे ,
म्हारो तन मन बांधे लीनो रे। टेर।

मोर मुकुट अर गल बिच माला ,
म्हाने तो मिल गया नंदजी रा लाला।
बाई सुआ ने तारी रे ,
ज्यां रो जनम सफल कर दीनों रे।
जोगीड़ा ने जादू कीनो रे ,
म्हारो तन मन बांधे लीनो रे। टेर।

shri krishna bhajan lyrics in hindi

Jogida Ne Jadu Kino Re

jogide ne jadu kino re,
mharo tan man bandhe lino re.

an pani mane kachu na bhave,
pal pal chin chin yad satave.
duniya to lage mhane khari re,
mharo hirdo prem su bhino re.
jogide ne jadu kino re,
mharo tan man bandhe lino re.

virah ri agani tan bich lagi,
bhedbhav ri bharmna bhagi.
mhare chadhgi prem khumari re,
me to pyalo prem ko pino re.
jogide ne jadu kino re,
mharo tan man bandhe lino re.

rain divas mhane nind ni aave,
ghayal mrig jyu virah satave.
mhare sabad katari mari re,
mharo pinjar ghayal kino re.
jogide ne jadu kino re,
mharo tan man bandhe lino re.

mor mukut ar gal bich mala,
mhane to mil gaya nandji ra lala.
bai sua ne tari re,
jya ro janam safal kar dino re.
jogide ne jadu kino re,
mharo tan man bandhe lino re.

कृष्ण कन्हैया के भजन लिरिक्स

जोगीड़ा ने जादू कीनो रे

जोगीड़ा ने जादू कीनो रे ,म्हारो तन मन बांधे लीनो रे।

अन पाणी मने कछु ना भावे ,पल पल छीन छीन याद सतावे।
दुनिया तो लागे म्हाने खारी रे ,म्हारो हिरदो प्रेम सु भीनो रे।
जोगीड़ा ने जादू कीनो रे ,म्हारो तन मन बांधे लीनो रे। टेर।

विरह री अगनि तन बिच लागी ,भेदभाव री भरमना भागी।
म्हारे चढ़गी प्रेम खुमारी रे ,में तो प्यालो प्रेम को पिनो रे।
जोगीड़ा ने जादू कीनो रे ,म्हारो तन मन बांधे लीनो रे। टेर।

रैण दिवस म्हाने नींद नी आवे ,घायल मृग ज्यू विरह सतावे।
म्हारे शबद कटारी मारी रे ,म्हारो पिंजर घायल कीनो रे।
जोगीड़ा ने जादू कीनो रे ,म्हारो तन मन बांधे लीनो रे। टेर।

मोर मुकुल अर गल बिच माला ,म्हाने तो मिल गया नंदजी रा लाला।
बाई सुआ ने तारी रे ,ज्यां रो जनम सफल कर दीनों रे।
जोगीड़ा ने जादू कीनो रे ,म्हारो तन मन बांधे लीनो रे। टेर।

gajendra rao ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == जोगीड़े ने जादू कीनो रे
Bhajan Singer/गायक = गजेंद्र राव
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Reply