थारी चुनड़ली रा चटका है दिन चार पुराणी पड़सी चुनडली भजन लिरिक्स
, thari chunadli ra chatka hai din char bhajan lyrics
थारी चुनडली रो चटको
थारी चुनडली रो चटको दिन चार ,
पुराणी पड़सी चुनडली।
आख्या सु सूझे नहीं रे ,
सुणे नहीं दोनु कान।
दांत बतीसी बाहर आ गई ,
बिगड़ी चुनडली री शान।
थारी चुनडली रो चटको दिन चार ,
पुराणी पड़सी चुनडली। टेर। …
सळ पड़िया शरीर में रे ,
अब तो भज भगवान।
रंग गुलाबी उड़ गयो रे ,
बिगड़ी चुनडली री शान।
थारी चुनडली रो चटको दिन चार ,
पुराणी पड़सी चुनडली। टेर। …
सुध बुध भूल्यो शरीर री रे ,
थोड़ो भावे धान।
डगमग डगमग नाड चाले ,
क्यों तू भूल्यो भगवान।
थारी चुनडली रो चटको दिन चार ,
पुराणी पड़सी चुनडली। टेर। …
खाले पीले और खर्च ले ,
कर चुनड़ी रो मान।
प्रतापगिरि यु कहे बंदा ,
लागे गुरूजी रो ज्ञान।
थारी चुनडली रो चटको दिन चार ,
पुराणी पड़सी चुनडली। टेर। …
- हुई सफल कमाई महाराज भरतरी थारी भजन लिरिक्स
- उण घर जाइजे वैरण नींद भजन लिरिक्स
- नाभि रे कमल नेजा रोपिया हो राज सुरता ऊँची रे चढ़े भजन लिरिक्स
- थारो लेखो लेवेला राई राई रो भजन लिरिक्स
- जनम लियो ज्यांने मरणो पड़सी janam liyo jine marno bhajan lyrics
- मना थारी उमर जावे रे भजन लिरिक्स
rajasthani marwadi chetawani bhajan lyrics
thari chunadli ra chatka hai din char
Thari chundali ro chatko din char,
Purani padsi chunadali.
Aakhya su sujhe nhi re,
Sune nhi donu kaan.
Dat batisi bahar aa gai,
Bigadi chunadli ri shan.
Thari chundali ro chatko din char,
Purani padsi chunadali.
Sal padiya sharir me re,
Ab to bhaj bhagwan.
Rang gulabi ud gayo re,
Bigadi chunadali ri shan.
Thari chundali ro chatko din char,
Purani padsi chunadali.
Sudh budh bulyo sharir ri re,
Thodo bhave dhan.
Dagmag dagmag nad chale ,
Kyu tu bhulyo bhagwan.
Thari chundali ro chatko din char,
Purani padsi chunadali.
Khale pile or kharch le,
Kar chunadi ro maan.
Pratapgiri yu kahe bandha,
Lage guruji ro gyan.
Thari chundali ro chatko din char,
Purani padsi chunadali.
- म्हाने अबके बचाले म्हारी माय बटाऊ आयो लेवण ने भजन लिरिक्स
- मैं तो उन रे संता रो हूँ दास जिन्होंने मन मार लिया भजन लिरिक्स
- प्रेम का मार्ग बांका रे भजन लिरिक्स
- तूने हीरा सो जन्म गवायो रे भजन बिना बावरे भजन लिरिक्स
मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स
थारी चुनड़ली रा चटका है दिन चार
थारी चुनडली रो चटको दिन चार ,पुराणी पड़सी चुनडली।
आख्या सु सूझे नहीं रे ,सुणे नहीं दोनु कान।
दांत बतीसी बाहर आ गई ,बिगड़ी चुनडली री शान।
थारी चुनडली रो चटको दिन चार ,पुराणी पड़सी चुनडली। टेर। …
सळ पड़िया शरीर में रे ,अब तो भज भगवान।
रंग गुलाबी उड़ गयो रे ,बिगड़ी चुनडली री शान।
थारी चुनडली रो चटको दिन चार ,पुराणी पड़सी चुनडली। टेर। …
सुध बुध भूल्यो शरीर री रे ,थोड़ो भावे धान।
डगमग डगमग नाड चाले ,क्यों तू भूल्यो भगवान।
थारी चुनडली रो चटको दिन चार ,पुराणी पड़सी चुनडली। टेर। …
खाले पीले और खर्च ले ,कर चुनड़ी रो मान।
प्रतापगिरि यु कहे बंदा ,लागे गुरूजी रो ज्ञान।
थारी चुनडली रो चटको दिन चार ,पुराणी पड़सी चुनडली। टेर। …
- मत कर भोली आत्मा नुगरों रो संग भजन लिरिक्स
- काया नगर के बीच में लहरिया लम्बा पेड़ खजूर भजन लिरिक्स
- जीव तू मत करना फिकरी भजन लिरिक्स
- राम जी मिल जासी नेचो राखो साची बात रो भजन लिरिक्स
- सत्संग अमर जड़ी भजन लिरिक्स
- भाव राखजो भगती भजन लिरिक्स
sunita swami ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == थारी चुनडली रो चटको दिन चार
Bhajan Singer/गायिका == सुनीता स्वामी
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics