थारे घट में विराजे भगवान भजन thare ghat me biraje bhagwan anil nagori ka bhajan अनिल नागौरी
थारे घट में बिराजे भगवान
थारे घट में बिराजे भगवान ,
बहार काई ढूंढती फिरे।
ढूंढती फिरे बहार ढूंढती फिरे ,
थारे घट में बिराजे भगवान।
बहार काई ढूंढती फिरे
नो नायी रे नोरता ,
दस वे नाई काती।
राम नाम की सार नी जाणे ,
फिरे गलियों रे माई नाटी।
पीपल रे डोरा बाँधती फिरे।
थारे घट ….
मूरत कोर मंदिर में मेली ,
वा काई मुंडे बोले।
माई बैठो मस्त पुजारी ,
बिना हुकम नहीं खोले।
चन्दन का टिका काढ़ती फिरे।
थारे घट। ….
जीवत बाप री सार नी जाणे ,
मरिया गंगा ले जावे।
आसोजा में करे रे सरादा ,
कागा ने बाप बनावे।
आका रा पत्ता तोड़ती फिरे।
थारे घट ….
उत्तर खंडा सु चाली नदिया ,
पांचो कपडा धोले।
राम नाम की साबुन लगाले ,
हरी भजना रे माई ओले।
नखराली सुरता नावती फिरे।
थारे घट ….
रामानंद मिल्या गुरु पूरा ,
भरम जीव रा खोले।
कहत कबीर सुणो भाई साधो ,
पर्वत राई रे ओले।
पर्वत री छाया ढूंढती फिरे।
थारे घट में बिराजे भगवान ,
बहार काई ढूंढती फिरे।
ढूंढती फिरे बहार ढूंढती फिरे ,
थारे घट में बिराजे भगवान।
बहार काई ढूंढती फिरे
- इन दुनिया में मां बाप भगवान कहिजे भजन लिरिक्स
- जिसको नहीं है बोध गुरु ज्ञान क्या करें भजन लिरिक्स
- मेरे लाडले गणेश प्यारे प्यारे लिरिक्स
- जग में नींद नी लेवे नौ जना भजन लिरिक्स
anil nagori ka bhajan lyrics in English
thare ghat me biraje bhagwan
thaare ghat mein biraaje bhagavaan ,
bahaar kaee dhoondhatee phire.
dhundhati phire bahar dhundhati phire ,
thaare ghat mein biraaje bhagavaan.
bahaar kaee dhoondhatee phire
no naayee re norata ,
das ve naee kaatee.
raam naam kee saar nee jaane ,
phire galiyon re maee naatee.
papeel re dora baandhatee phire.
thaare ghat ….
moorat kor mandir mein melee ,
va kaee munde bole.
maee baitho mast pujaaree ,
bina hukam nahin khole.
chandan ka tika kaadhatee phire.
thaare ghat. ….
jeevat baap ree saar nee jaane ,
mariya ganga le jaave.
aasoja mein kare re saraada ,
kaaga ne baap banaave.
aaka ra patta todatee phire.
thaare ghat ….
uttar khanda su chaalee nadiya ,
paancho kapada dhole.
raam naam kee saabun lagaale ,
haree bhajana re maee ole.
nakharaalee surata naavatee phire.
thaare ghat ….
raamaanand milya guru poora ,
bharam jeev ra khole.
kahat kabeer suno bhaee saadho ,
parvat raee re ole.
parvat ree chhaaya dhoondhatee phire.
thaare ghat mein biraaje bhagavaan ,
bahaar kaee dhoondhatee phire.
dhundhati phire bahar dhundhati phire ,
thaare ghat mein biraaje bhagavaan.
bahaar kaee dhoondhatee phire
- हरि गुण गायले रे जब तक सुखी शरीर भजन लिरिक्स
- राम दूत हनुमान भरोसा भारी है भजन लिरिक्स
- मानुष जन्म अनमोल रे मिट्टी में ना रोल रे भजन लिरिक्स
- बंगला अजब बना महाराज जिसमें नारायण बोले भजन लिरिक्स
चेतावनी भजन हिंदी में lyrics
अनिल नागौरी भजन video
Bhajan / Geet(भजन ) == थारे घट में विराजे भगवान
Bhajan Singer/गायक = अनिल नागौरी
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics