सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ भजन लिरिक्स

सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ भजन लिरिक्स
, Satyug Ra Beta Sharwan Eda to Hua lokpriya bhajan lyrics

सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा

सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ ,
संतो ऐडा तो हुआ।
माँ बाप री कावड़ लेने ,
गंगा जी गया , ऐ हाँ।

आज काल रा छोरा संतो ! ऐडा तो हुआ ,
संतो ऐडा तो हुआ।
परणी नार ने लेय ने भाया ,
न्यारा तो हुआ , ऐ हाँ।
सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ ,
संतो ऐडा तो हुआ। टेर। …..

सतजुगो रा साधु संतो ऐडा तो हुआ ,
संतो ऐडा तो हुआ।
हरी भजना रे कारणे ,
अन्न धन त्याग दिया , ऐ हाँ।
आज काल रा झूठा साधु ऐडा तो हुआ ,
संतो ऐडा तो हुआ।
तिलक लगावे भगवा पेरे ,
पीवे दारू रा कूपा , ऐ हाँ।
सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ ,
संतो ऐडा तो हुआ। टेर। …..

सतजुगो रा चेला संतो ऐडा तो हुआ ,
संतो ऐडा तो हुआ।
गुरु आज्ञा के कारणे ,
शीश काट ने दिया , ऐ हाँ।
आज काल रा चेला संतो ! ऐडा तो हुआ ,
संतो ऐडा तो हुआ।
गुरु री गादी लेवण वे तो ,
गंगाजी गया , ऐ हाँ।
सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ ,
संतो ऐडा तो हुआ। टेर। …..

म्हारा घरो ने सीरा लापसी ,
थारो ने खाटी छाछ।
इतना सु भी नहीं माने तो ,
माथो फोड़ मर जा , ऐ हाँ।
मात पिता ने भुण्डा बोले ,
सासरिया में सीधा।
केवे सतगुरु सुणो रे मानवी ,
नरक पूरी जाई सीधा , ऐ हाँ।
सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ ,
संतो ऐडा तो हुआ। टेर। …..

============

lokpriya bhajan lyrics in hindi

Satyug Ra Beta Sharwan Eda to Hua

Satyug Ra Beta Sharwan Eda to Hua,
santo aida to hua.
maa bap ri kavad lene,
ganga ji gaya ai haa.

aaj kal ra chora santo aida to hua,
santo aida to hua.
parni naar ne ley ne bhaya,
nyara to hua ai haa.
Satyug Ra Beta Sharwan Eda to Hua,
santo aida to hua.

satjugo ra sadhu santo aida to hua,
santo aida to hua.
hari bhajan re karne ,
ann dhan gyag diya ai haa.
aaj kaal ra jhutha sadhu aida to hua,
santo aida to hua.
tilak lagave bhagava pere,
pive daru ra kupa, ai haa.
satjugo ra beta sharavan aida to hua,
santo aida to hua.

satjugo ra chela santo aida to hua,
santo aida to hua.
guru aagya ke karne,
shish kat ne diya, ai haa.
aaj kal ra chela santo aida to hua,
santo aida to hua.
guru ri gadi levan ve to,
ganga ji gaya , ai haa.
satjugo ra beta sharavan aida to hua,
santo aida to hua.

mhara gharo ne seera lapsi,
tharo ne khati chhach.
etna su bhi nhi mane to,
matho fod mar ja, ai haa.
maap pia ne bhunda bole,
sasriya me sidha.
keve satguru suno re manvi,
narak puri jai sidha, ai haa.
satjugo ra beta sharavan aida to hua,
santo aida to hua.

============

राजस्थानी लोकप्रिय भजन

##सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ

सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ ,संतो ऐडा तो हुआ।
माँ बाप री कावड़ लेने ,गंगा जी गया , ऐ हाँ।

आज काल रा छोरा संतो ! ऐडा तो हुआ ,संतो ऐडा तो हुआ।
परणी नार ने लेय ने भाया ,न्यारा तो हुआ , ऐ हाँ।
सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ ,संतो ऐडा तो हुआ। टेर। …..

सतजुगो रा साधु संतो ऐडा तो हुआ ,संतो ऐडा तो हुआ।
हरी भजना रे कारणे ,अन्न धन त्याग दिया , ऐ हाँ।
आज काल रा झूठा साधु ऐडा तो हुआ ,संतो ऐडा तो हुआ।
तिलक लगावे भगवा पेरे ,पीवे दारू रा कृपा , ऐ हाँ।
सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ ,संतो ऐडा तो हुआ। टेर। …..

सतजुगो रा चेला संतो ऐडा तो हुआ ,संतो ऐडा तो हुआ।
गुरु आज्ञा के कारणे ,शीश काट ने दिया , ऐ हाँ।
आज काल रा चेला संतो ! ऐडा तो हुआ ,संतो ऐडा तो हुआ।
गुरु री गादी लेवण वे तो ,गंगाजी गया , ऐ हाँ।
सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ ,संतो ऐडा तो हुआ। टेर। …..

म्हारा घरो ने सीरा लापसी ,थारो ने खाटी छाछ।
इतना सु भी नहीं माने तो ,माथो फोड़ मर जा , ऐ हाँ।
मात पिता ने भुण्डा बोले ,सासरिया में सीधा।
केवे सतगुरु सुणो रे मानवी ,नरक पूरी जाई सीधा , ऐ हाँ।
सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा तो हुआ ,संतो ऐडा तो हुआ। टेर। …..

============

shyam paliwal ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == सतजुगो रा बेटा श्रवण ऐडा
Bhajan Singer/गायक = श्याम पालीवाल
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment