सिंह चढ़े ने बेगा आवजो भजन लिरिक्स
Ambe Maa Singh Chad ne Bega Aavjo mata rani Ke bhajan lyrics
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो
ओ अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
थारा सेवक जोवे बाट अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
ओ माता जी ,
ऊँचे भाखर में थारो देवरो।
थारी धजा फरुखे असमान अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
ओ अम्बे जी ,
दूर देशा रा आवे जातरू।
थे तो राखो शरणा रे मांय अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
ओ माता जी ,
भल हल भालो हाथ में।
थे करो दुष्टा रो नाश अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
ओ अम्बे जी ,
सुभ निशुंभ विदारिया।
थे करी भगता री स्याय अम्बेजी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
ओ अम्बे जी ,
रतन कुशल करे विनती।
अब कीजो भवजल पार अम्बेजी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
- ब्रज रा मोरिया राम से मिला दे भजन लिरिक्स
- थोड़ी देर सबर कोई कर जातो भजन लिरिक्स
- राम नाम लड्डू गोपाल नाम घी भजन लिरिक्स
- राम भजो विश्वास राखजो राम भजो डर काहे को भजन लिरिक्स
- प्रभु जी मेरे अवगुण चित ना धरो लिरिक्स
mata ji Ke bhajan lyrics in hindi
Singh Chad ne Bega Aavjo
o ambe ji,
singh chade ne bega aavjo.
thara sevak jove bat ambe ji,
singh chade ne bega aavjo.
o mata ji,
unche bhakhar me tharo devro.
thari dhaja farukhe asman ambe ji,
singh chade ne bega aavjo.
o ambe ji,
dur desha ra aave jatru.
the to rakho sharna re may ambe ji,
singh chade ne bega aavjo.
o mata ji,
bhal hal bhala hath me.
the karo dusta ro nash ambe ji,
singh chade ne bega aavjo.
o ambe ji,
subh nisubh vidariya.
the kari bhagta ri syay ambeji,
singh chade ne bega aavjo.
o ambe ji,
ratan kushal kare vinti.
ab kijo bhavjal paar ambeji,
singh chade ne bega aavjo.
- अवधू भजन भेद है न्यारा भजन लिरिक्स
- माधव गति तुम्हारी ना जानी भजन लिरिक्स
- हिरणी हरी ने अरज करे भजन लिरिक्स
माता रानी के भजन लिरिक्स इन हिंदी bhajan lyrics in hindi
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो
ओ अम्बे जी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
थारा सेवक जोवे बाट अम्बे जी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
ओ माता जी ,ऊँचे भाखर में थारो देवरो।
थारी धजा फरुखे असमान अम्बे जी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
ओ अम्बे जी ,दूर देशा रा आवे जातरू।
थे तो राखो शरणा रे मांय अम्बे जी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
ओ माता जी ,भल हल भालो हाथ में।
थे करो दुष्टा रो नाश अम्बे जी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
ओ अम्बे जी ,सुभ निशुंभ विदारिया।
थे करी भगता री स्याय अम्बेजी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
ओ अम्बे जी ,रतन कुशल करे विनती।
अब कीजो भवजल पार अम्बेजी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
murlidhar porwal ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == सिंह चढ़े ने बेगा आवजो
Bhajan Singer/गायक = मुरली धर पोरवाल
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics