ऐसा कलयुग आवेला भजन लिरिक्स, Aisa kalyug Aavela Bhajan Lyrics, कलयुग चेतावनी भजन लिरिक्स
ऐसो कलयुग आवेला
कहे सुखदेव सुण राजा परीक्षित ,
ऐसा कलयुग आवेला।
उत्तर दिशा ने चमके बिजली ,मेह आतमणो आवेला।
खारा समदा री बरसे बादली ,बुद्धि भ्रष्ट हो जावेला।
कहे सुखदेव सुण राजा परीक्षित ,ऐसा कलयुग आवेला। टेर। …
बेटो बाप को कयो न माने ,मन की मति चलावेला।
छोरा बैठ हटाई करसी ,डोकरिया झक मारेला।
कहे सुखदेव सुण राजा परीक्षित ,ऐसा कलयुग आवेला। टेर। …
छतर पति तो करसण करसी ,करसा हासल लाटेला।
ठाकुर कुंवर भोमिया सब मिल ,वडिया बनके जावेला।
कहे सुखदेव सुण राजा परीक्षित ,ऐसा कलयुग आवेला। टेर। …
ब्राह्मण के घर बकरी दूजे ,धोबी गाय दुआवेला।
नीच जगह में तुलसी जावे ,घास फुस बतलावेला।
कहे सुखदेव सुण राजा परीक्षित ,ऐसा कलयुग आवेला। टेर। …
ब्राह्मण वेद हिन् हो जावे ,गुरड़ा ज्ञान सुनावेला।
उण मुँह सु जद ज्ञान सुने तो ,पाप प्रलय हो जावेला।
कहे सुखदेव सुण राजा परीक्षित ,ऐसा कलयुग आवेला। टेर। …
लोग लुगाई के नहीं बनसी ,नित का झगड़ा होवेला।
देराणी रा पग जेठानी लोपे ,जेठ घूँघट काडेला।
कहे सुखदेव सुण राजा परीक्षित ,ऐसा कलयुग आवेला। टेर। …
बेन भांजी कछु नहीं समझे ,मन में पाप लगावेला।
आडी डोडी पगड़ी बांधे ,ठुमके पाव हलावेला।
कहे सुखदेव सुण राजा परीक्षित ,ऐसा कलयुग आवेला। टेर। …
ऊँचे देव वैकुण्ठ में जावे ,आन देव ने मानेला।
चौसठ जोगनी बावन भेरू ,बायो जोर जमावेला।
कहे सुखदेव सुण राजा परीक्षित ,ऐसा कलयुग आवेला। टेर। …
जति सती कोई बिरला रेसी ,घर बारी हो जावेला।
वेद पुराण अलोप हो जासी ,गंगा गुपत हो जावेला।
कहे सुखदेव सुण राजा परीक्षित ,ऐसा कलयुग आवेला। टेर। …
सुखदेव वाणी आगम भाखे ,अ बातो बन जावेला।
कहे सुखदेव सुण राजा परीक्षित ,ऐसा कलयुग आवेला। टेर। …
- आई फागण की ग्यारस आपा पैदल चाला रे खाटू श्याम जी भजन लिरिक्स
- भोलानाथ अमली जी म्हारा शंकर अमली भजन लिरिक्स
- प्रथमं सुमरन हो रे गजानन गणपति वंदना लिरिक्स
- हिंडो घला दयो ओ सत्संग माई ने राजस्थानी भजन लिरिक्स
- शोभाराम जी की जीवनी लिखित में लिरिक्स
- पीर जी मिल जावे देऊ ओलबो भजन लिरिक्स
- जो कोई जावे सत री संगत में राजस्थानी भजन लिरिक्स
Aisa kalyug Aavela Kalyug chetavani Bhajan Lyrics In Hindi
Kahe sukhdev sun raja parikshit,
aisa kalyug aavela.
uttar disha ne chamke bijli,
meh aatamano aavela.
khara samda ri barse badali,
budhdhi bhrasht ho javela.
Kahe sukhdev sun raja parikshit,
aisa kalyug aavela.
Beto bap ko kayo ne mane,
man ki mati chalavela.
chora baith hatai karsi,
dokariya jhak marela.
Kahe sukhdev sun raja parikshit,
aisa kalyug aavela.
chatar pati to karsan karsi,
karsa hasal latela.
thakur kunvar bhomiya sab mil,
badiya banke javela.
Kahe sukhdev sun raja parikshit,
aisa kalyug aavela.
brahman ke ghar bakari duje,
dhobi gaay duaavela.
nich jagah me tulsi jave,
ghas fus batlavela.
Kahe sukhdev sun raja parikshit,
aisa kalyug aavela.
Brahman ved hin ho jave,
gurda gyan sunavela.
un muh su jad gyan sune to,
pap pralay ho javela.
Kahe sukhdev sun raja parikshit,
aisa kalyug aavela.
log lugai ke nahi banasi,
nit ka jhagda hovela.
derani ra pag jethani lope,
jeth ghunghat kadela.
Kahe sukhdev sun raja parikshit,
aisa kalyug aavela.
ben bhanji kachu nahi samjhe,
man me pap lagavela.
aadi dodi pagadi bandhe,
thumke pav halavela.
Kahe sukhdev sun raja parikshit,
aisa kalyug aavela.
unche dev vaikunth me jave,
aan dev ne manela.
chosath jogani bavan bheru,
bayo jor jamavela.
Kahe sukhdev sun raja parikshit,
aisa kalyug aavela.
jati sati koi birala resi,
ghar bari ho javela.
ved puran alop ho jasi,
ganga gupat ho javela.
Kahe sukhdev sun raja parikshit,
aisa kalyug aavela.
sukhdev vani aagam bhakhe,
a bato ban javela.
Kahe sukhdev sun raja parikshit,
aisa kalyug aavela.
कलयुग चेतावनी भजन लिरिक्स
Bherupuri Sopura Bhajan
गायक :- भेरुपुरी सोपुरा
भजन :- ऐसा कलयुग आवेला
राजस्थानी भजन लिरिक्स