You are currently viewing फकीरी शूरा ने गम होय भजन लिरिक्स

फकीरी शूरा ने गम होय भजन लिरिक्स

फकीरी शूरा ने गम होय भजन लिरिक्स
, Fakiri Sura Ne Gum Hoy Fakiri Bhajan Lyrics

फकीरी सूरा ने गम होय

कायर का काचा मता कहिये ,
देवे पलक में रोय।
फकीरी सूरा ने गम होय।

फक्कड़ होय फिकर सब त्यागो ,
देवो वासना खोय।
आशा तृष्णा तुरंत मिटायो ,
में तू राखो मत दोय।
फकीरी सूरा ने गम होय। टेर। …..

पांच पच्चीस पकड़ बस किना ,
छूट सके नहीं कोय।
मन को मार किना सुरंगा ,
ब्रह्मा स्वरूपी होय।
फकीरी सूरा ने गम होय। टेर। …..

जैसे फक्कड़ रहवे बिना परवाह ,
नाम दीवाना होय।
होय निशंक फिरे इस जग में ,
जग की आश न कोय।
फकीरी सूरा ने गम होय। टेर। …..

कर हांड़ी गले गुदड़ी ,
और पास नहीं कोय।
जिनकी मौज रेहवे बस्ती में ,
चाहे जाय जंगल में सोय।
फकीरी सूरा ने गम होय। टेर। …..

लक्मण गिरी मिल्या गुरु पूरा ,
प्याला पाया मोय।
मंगलगिरि गूदड़ बोले ,
नमो नमो गुरु तोय।
फकीरी सूरा ने गम होय। टेर। …..

कायर का काचा मता कहिये ,
देवे पलक में रोय।
फकीरी सूरा ने गम होय।

Rajasthani Desi Fakiri Bhajan Lyrics

Fakiri Sura Ne Gum Hoy

kayar ka kacha mata kahiye,
deve palak me roy.
fakiri sura ne gam hoy.

fakkad hoy fikar sab tyago,
devo vasna khoy.
aasha trishna turant mitayo,
me tu rakho mat doy.
fakiri sura ne gam hoy.

Panch pachchis pakad bas kina,
chhut sake nhi koy.
man ko maar kina suranga,
brahma swarupi hoy.
fakiri sura ne gam hoy.

jaise fakkad rahave bina parvah,
naam diwana hoy.
hoy nishank fire is jag me,
jag ki aash n koy.
fakiri sura ne gam hoy.

kar handi gale gudadi,
or paas nhi koy.
jinki moj rahave basti me,
chahe jay jangal me soy.
fakiri sura ne gam hoy.

laxman giri milya guru pura,
pyala paya moy.
mangalgiri gudad bole,
namo namo guru toy.
fakiri sura ne gam hoy.

देसी फकीरी भजन लिरिक्स

फकीरी शूरा ने गम होय

कायर का काचा मता कहिये ,देवे पलक में रोय।
फकीरी सूरा ने गम होय।

फक्कड़ होय फिकर सब त्यागो ,देवो वासना खोय।
आशा तृष्णा तुरंत मिटायो ,में तू राखो मत दोय।
फकीरी सूरा ने गम होय। टेर। …..

पांच पच्चीस पकड़ बस किना ,छूट सके नहीं कोय।
मन को मार किना सुरंगा ,ब्रह्मा स्वरूपी होय।
फकीरी सूरा ने गम होय। टेर। …..

जैसे फक्कड़ रहवे बिना परवाह ,नाम दीवाना होय।
होय निशंक फिरे इस जग में ,जग की आश न कोय।
फकीरी सूरा ने गम होय। टेर। …..

कर हांड़ी गले गुदड़ी ,और पास नहीं कोय।
जिनकी मौज रेहवे बस्ती में ,चाहे जाय जंगल में सोय।
फकीरी सूरा ने गम होय। टेर। …..

लक्मण गिरी मिल्या गुरु पूरा ,प्याला पाया मोय।
मंगलगिरि गूदड़ बोले ,नमो नमो गुरु तोय।
फकीरी सूरा ने गम होय। टेर। …..

कायर का काचा मता कहिये ,देवे पलक में रोय।
फकीरी सूरा ने गम होय।

om vaishnav ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == फकीरी सूरा ने गम होय
Bhajan Singer/गायक = ओम वैष्णव
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Reply