कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले भजन लिरिक्स

कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले, kanudo nachave radha nachle, krishna bhajan with lyrics, prakash mali bhajan

कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले भजन लिरिक्स

पगल्यां में थोड़ी पायल पहर ले ,
कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले ।
नाच ले रे राधा नाच ले रे ,
पगल्यां में , रे पगल्यां में ,
पगल्यां में थोड़ी पायल पहर ले ,
कानूडो नचावे थोड़ी नाच ले रे ।।

घेर घुमाळो पहर गागरो ,
ठोकर सूं ठुकरावे।
हाथां माँहि हरि – हरि चूड़ियाँ ,
नैणा सूं भरमावे ।।
पगल्यां में थोड़ी।
..

माथे पर बेवड़लो गूजरी ,
चाल चले मतवाली ।
कदम की डाल पे बैठो कन्हैयो ,
फोड़े मटक्यां सारी ॥
पगल्यां में थोड़ी।
..

साथ में है सखियाँ सारी ,
जळ जमना ने जावे ।
नखराळो ओ कँवर कन्हैयो ,
लारे – लारे आवे ।।
पगल्यां में थोड़ी।
..

वृन्दावन की कुंज गलिन में ,
कान्हो रास रचावे ।
गोपियों संग राधा घर सू ,
दौड़ी – दौड़ी आवे ।।
पगल्यां में थोड़ी।
..

सांवरी सूरत मोहनी मूरत ,
मुरली मधुर बजावे ।
चन्द्रसखि भज बाल की शोभा ,
हरख निरख गुण गावे ।।
पगल्यां में थोड़ी।
..

पगल्या में , रे पगल्यां में ,
पगल्यां में राधा पायल पहर ली ,
कानूड़े नचाई राधा नाच ली ।

krishna bhajan with lyrics In English

kanudo nachave radha nachle BHAJAN LYRICS

pagalyaan mein thodee paayal pahar le ,
kaanoodo nachaave thodee naach le .
naach le re raadha naach le re ,
pagalyaan mein , re pagalyaan mein ,
pagalyaan mein thodee paayal pahar le ,
kaanoodo nachaave thodee naach le re ..

gher ghumaalo pahar gaagaro ,
thokar soon thukaraave.
haathaan maanhi hari – hari choodiyaan ,
naina soon bharamaave ..
pagalyaan mein thodee.
..

maathe par bevadalo goojaree ,
chaal chale matavaalee .
kadam kee daal pe baitho kanhaiyo ,
phode matakyaan saaree .
pagalyaan mein thodee.
..

saath mein hai sakhiyaan saaree ,
jal jamana ne jaave .
nakharaalo o kanvar kanhaiyo ,
laare – laare aave ..
pagalyaan mein thodee.
..

vrndaavan kee kunj galin mein ,
kaanho raas rachaave .
gopiyon sang raadha ghar soo ,
daudee – daudee aave ..
pagalyaan mein thodee.
..

saanvaree soorat mohanee moorat ,
muralee madhur bajaave .
chandrasakhi bhaj baal kee shobha ,
harakh nirakh gun gaave ..
pagalyaan mein thodee.
..

pagalya mein , re pagalyaan mein ,
pagalyaan mein raadha paayal pahar lee ,
kaanoode nachaee raadha naach lee .

krishna bhajan with lyrics In Hindi

कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले भजन लिरिक्स

पगल्यां में थोड़ी पायल पहर ले ,
कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले ।
नाच ले रे राधा नाच ले रे ,
पगल्यां में , रे पगल्यां में ,
पगल्यां में थोड़ी पायल पहर ले ,
कानूडो नचावे थोड़ी नाच ले रे ।।

घेर घुमाळो पहर गागरो , ठोकर सूं ठुकरावे।
हाथां माँहि हरि – हरि चूड़ियाँ , नैणा सूं भरमावे ।।
पगल्यां में थोड़ी।
..

माथे पर बेवड़लो गूजरी , चाल चले मतवाली ।
कदम की डाल पे बैठो कन्हैयो , फोड़े मटक्यां सारी ॥
पगल्यां में थोड़ी।
..

साथ में है सखियाँ सारी , जळ जमना ने जावे ।
नखराळो ओ कँवर कन्हैयो , लारे – लारे आवे ।।
पगल्यां में थोड़ी।
..

वृन्दावन की कुंज गलिन में , कान्हो रास रचावे ।
गोपियों संग राधा घर सू , दौड़ी – दौड़ी आवे ।।
पगल्यां में थोड़ी।
..

सांवरी सूरत मोहनी मूरत , मुरली मधुर बजावे ।
चन्द्रसखि भज बाल की शोभा , हरख निरख गुण गावे ।।
पगल्यां में थोड़ी।
..

पगल्या में , रे पगल्यां में ,
पगल्यां में राधा पायल पहर ली ,
कानूड़े नचाई राधा नाच ली ।

prakash mali bhajan Video

भजन/Bhajan Title = कानूड़े नचाई राधा नाच
गायक/Singer = = प्रकश माली
Bhajan Text- भजन

Leave a Comment