कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है भजन लिरिक्स
, kirtan ki hai raat krishna bhajan hindi lyrics
कीर्तन की है रात भजन लिरिक्स
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है।
थाने कोल निभाणो है।
दरबार साँवरिया, ऐसो सज्यो प्यारो ,
दयालु आपको।
सेवा में सांवरिया, सगळा खड़या दिखे,
हुकम बस आपको।
सेवा में थारी, म्हाने आज बिछ जाणो है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है। टेर।
कीर्तन की है त्यारी, कीर्तन करा जमकर ,
प्रभु क्यों देर करो।
वादों थारो दाता, कीर्तन में आने को,
घनी क्यों देर करो।
भजना सु थाने, म्हाने आज रिझाणो है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है। टेर।
जो कुछ बण्यो म्हासु, अर्पण प्रभु सारो ,
प्रभु स्वीकार करो।
नादान सु गलती, होती ही आई है ,
प्रभु मत ध्यान करो।
नंदू सांवरिया, थारो दास पुराणों है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है। टेर।
- तेरे पूजन को भगवान भजन लिरिक्स
- दुनिया बनाने वाले कैसी तेरी माया है भजन लिरिक्स
- जीवन की रुलाती घड़ियों में भजन लिरिक्स
- जिंदगी में भूल करना पाप कर भजन लिरिक्स
- किसी के काम जो आए उसे इंसान कहते हैं भजन लिरिक्स
- एक बार भजन करले लिरिक्स, ek baar bhajan karle lyrics
- सुखी बसे संसार सब भजन | sukhi base sansar sab lyrics
krishna bhajan hindi lyrics in English
kirtan ki hai raat
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.
thane kon nibhano hai.
darbar sanwariya, aiso sajyo pyaro,
dayalu aapko.
seva me sanwariya,sagla khadya dikhe,
hukam bas aapko.
seva me thari,mhane aaj bichha jano hai.
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.
kirtan ki hai tyari,kirtan kara jamkar,
prabhu kyu der karo.
wado tharo data,kirtan me aane ko,
ghani kyu der karo.
bhajan su thane,mhane aaj rijhano hai,
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.
jo kuch banyo mhasu,arpan prabhu saro,
prabhu swikar karo.
nadan su galti,hoti hi aai hai,
prabhu mat dhyan karo.
nandu sanwariya,tharo das purano hai.
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.
कृष्ण भजन हिंदी लिरिक्स
कीर्तन की है रात
कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है।
थाने कोल निभाणो है।
दरबार साँवरिया, ऐसो सज्यो प्यारो ,दयालु आपको।
सेवा में सांवरिया, सगळा खड़या दिखे, हुकम बस आपको।
सेवा में थारी, म्हाने आज बिछ जाणो है ,थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है। टेर।
कीर्तन की है त्यारी, कीर्तन करा जमकर ,प्रभु क्यों देर करो।
वादों थारो दाता, कीर्तन में आने को, घनी क्यों देर करो।
भजना सु थाने, म्हाने आज रिझाणो है ,थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है। टेर।
जो कुछ बण्यो म्हासु, अर्पण प्रभु सारो ,प्रभु स्वीकार करो।
नादान सु गलती, होती ही आई है ,प्रभु मत ध्यान करो।
नंदू सांवरिया, थारो दास पुराणों है ,थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है। टेर।
jaya kishori ji ke bhajan
भजन/Bhajan Title = कीर्तन की है रात
गायिका :- जया किशोरी जी
Bhajan Text- भजन