You are currently viewing सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे  भजन लिरिक्स

सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे भजन लिरिक्स

सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे bhajan lyrics भजन लिरिक्स
थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे।
हनुमान विराजे रे बठे बजरंग विराजे रे॥भारत राजस्थान में जी सालासर एक ग्राम,
सूरज शामी बनो देवरों महमा अप्रम पार।
थारे लाल ध्वजा फेहरावे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे॥

नारेला की गिनती कोनी बाबा सुवरण छत्र हजार,
दूर देश से दर्शन करने आवे नर और नार।
थारे जात जडूला लादे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे॥

राम दूत अंजनी के सुत्त का धरे हमेशा ध्यान,
सेवक गण चरणों का चाकर लाज रखो हनुमान।
बाबा बडो पार लगावे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे॥

जय श्री बालाजी

 

सालासर के मंदिर में भजन लिरिक्स

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे
हनुमान विराजे रे जटे बजरंग विराजे रे
थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे

भारत राजस्थान में है सालासर इक गाँव
सूरज सामी बन्यो देव रो महिमा अपरम्पार
थारे लाल ध्वजा फेरावे रे
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे

ना रे ऋ गिनती नही बाबा सुवर्ण छत्र हजार
दूर देश रा दर्शन करने आवे नर और नार
बाबो अटको काज सवारे रे
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे

चैत सुधि पूनम को मेलो भीड़ लगे अति भारी
नर नारी तेरो दर्शन करने आवे भारी भारी
थारे जात झडुला लागे रे
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे

राम दूत अंजनी के सूत को धरो हमेशा ध्यान
चैन सी चरणों का चाकर लाज राखो हनुमान
बाबो बेडो पार लगावे रे
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे

 

salasar ke mandir me hanuman viraje re bhajan lyrics

 

thaare jhaanjh nagaada baaje re baaje re saalaasar ke mandir me hanuman viraaje re
hanuman viraaje re jate bajarang viraaje re
thaare jhaanjh nagaada baaje re

bhaarat raajasthaan me hai saalaasar ik gaanv
sooraj saami banyo dev ro mahima aparampaar
thaare laal dhavaja pheraave re
saalaasar ke mandir me hanuman viraaje re

na re ri ginati nahi baaba suvarn chhatr hajaar
door desh ra darshan karane aave nar aur naar
baabo atako kaaj savaare re
saalaasar ke mandir me hanuman viraaje re

chait sudhi poonam ko melo bheed lage ati bhaaree
nar naari tero darshan karane aave bhaari bhaaree
thaare jaat jhadula laage re
saalaasar ke mandir me hanuman viraaje re

ram doot anjani ke soot ko dharo hamesha dhayaan
chain si charanon ka chaakar laaj raakho hanuman
baabo bedo paar lagaave re
saalaasar ke mandir me hanuman viraaje re

thaare jhaanjh nagaada baaje re baaje re saalaasar ke mandir me hanuman viraaje re
hanuman viraaje re jate bajarang viraaje re
thaare jhaanjh nagaada baaje re

 

 

सालासर-रा-मंदिर-में-हनुमा bhajan lyrics भजन लिरिक्स

Leave a Reply