बोल सुवा राम राम मीठी मीठी वाणी रे भजन लिरिक्स

बोल सुवा राम राम मीठी मीठी वाणी रे bol suva ram ram mithi mithi vani re bhajan lyrics. hindi bhajan with lyrics

बोल सुवा राम राम भजन लिरिक्स

बोल सुवा राम राम ,
मीठी मीठी वाणी रे।२।

सोने के रे तार सुवा ,
पिंजरों बनाऊ रे।
पिंजरे मोतीड़ा री ,
जालरी लगाऊ रे।
बोल सुवा।
..

घिरत मिठाई मेवा ,
लापसी जिमाऊ रे।
आवडे रो रस तने ,
घोल घोल पाऊ रे।
बोल सुवा।
..

चंपा की रे डाल सुवा ,
हिन्दोडो घलाऊ रे।
हिन्दोडे बिठा के तने ,
हाथ सु झुलाऊ रे।
बोल सुवा।
..

पगलिया रे माई तने ,
पजड़िया पहनाऊ रे।
मीरा गिरधारी सरने ,
आया सुख पाऊ रे।
बोल सुवा।
..

बोल सुवा राम राम ,
मीठी मीठी वाणी रे।२।

English Lyrics Bol Suva RAm Ram Bhajan

bol suva raam raam ,
meethee meethee vaanee re.2.

sone ke re taar suva ,
pinjaron banaoo re.
pinjare moteeda ree ,
jaalaree lagaoo re.
bol suva.
..

ghirat mithaee meva ,
laapasee jimaoo re.
aavade ro ras tane ,
ghol ghol paoo re.
bol suva.
..

champa kee re daal suva ,
hindodo ghalaoo re.
hindode bitha ke tane ,
haath su jhulaoo re.
bol suva.
..

pagaliya re maee tane ,
pajadiya pahanaoo re.
meera giradhaaree sarane ,
aaya sukh paoo re.
bol suva.
..

bol suva raam raam ,
meethee meethee vaanee re.2.

।। bol suva ram ram ।। Hindi Lyrics बोल सुवा मीठी मीठी वाणी रे Bhajan

बोल सुवा राम राम ,मीठी मीठी वाणी रे।२।

सोने के रे तार सुवा ,पिंजरों बनाऊ रे।
पिंजरे मोतीड़ा री ,जालरी लगाऊ रे।
बोल सुवा।
..

घिरत मिठाई मेवा ,लापसी जिमाऊ रे।
आवडे रो रस तने ,घोल घोल पाऊ रे।
बोल सुवा।
..

चंपा की रे डाल सुवा ,हिन्दोडो घलाऊ रे।
हिन्दोडे बिठा के तने ,हाथ सु झुलाऊ रे।
बोल सुवा।
..

पगलिया रे माई तने ,पजड़िया पहनाऊ रे।
मीरा गिरधारी सरने ,आया सुख पाऊ रे।
बोल सुवा।
..

बोल सुवा राम राम ,मीठी मीठी वाणी रे।२।

Bol Suva Ram RAm bhajan video hindi bhajan with lyrics

भजन/Bhajan Title = बोल सुवा राम राम
गायक/Singer = = सीमा मिश्रा
Bhajan Text- भजन

Leave a Comment