इन रे काया रो हिण्डोलो रचीयो भजन लिरिक्स

।। दोहा ।।
पढ़ पढ़कर पत्थर भई, पत्थर पूजन जाय।
घर की चाकी ना पूजे, जां में पीसो खाय।

इण काया रो हिंडोलो रचियो ,
डगमग झोला खाए रे।
मनवा ! चेत चालो भाई रे।

चेते ने चालो बीरा पार लग जावो ,
भव सागर रे मायें रे।
मनवा ! चेत चालो भाई रे।

काया वाड़ी रो किल्लो रे होसी ,
आँख फरुखी जाए रे।
मनवा ! चेत चालो भाई रे।
चेते ने चालो बीरा पार लग जावो ,
भव सागर रे मायें रे। टेर। ….

बाळपणो बचपन में खोयो ,
जोबन रळियो जावे रे।
मनवा ! चेत चालो भाई रे।
चेते ने चालो बीरा पार लग जावो ,
भव सागर रे मायें रे। टेर। ….

बूढ़ो होयो जद माला रे पकड़ी ,
जिव री काहि गति होवे रे।
मनवा ! चेत चालो भाई रे।
चेते ने चालो बीरा पार लग जावो ,
भव सागर रे मायें रे। टेर। ….

इण मारगिये कई नर सोया ,
तोरल साधु सुनावे रे।
मनवा ! चेत चालो भाई रे।
चेते ने चालो बीरा पार लग जावो ,
भव सागर रे मायें रे। टेर। ….

गुरु परताप बोले रूपा दे ,
माल दे ने विनती सुनाई रे।
मनवा ! चेत चालो भाई रे।
चेते ने चालो बीरा पार लग जावो ,
भव सागर रे मायें रे। टेर। ….

मारवाड़ी देसी चेतावनी भजन लिरिक्स
भजन :- इण काया रो हिंडोलों रचियो
गायक :- प्रकाश माली
इन रे काया रो हिण्डोलो रचीयो भजन लिरिक्स, In Re Kaya Ro Hindolo Rachiyo desi chetawani bhajan lyrics

तनधारी जग में अवधु कोई नहीं सुखिया रे भजन लिरिक्स

तूने हीरा सो जन्म गवायो रे भजन बिना बावरे भजन लिरिक्स

prakash mali ka bhajan lyrics

In Re Kaya Ro Hindolo Rachiyo desi chetawani bhajan lyrics in English

in kaya ro hindolo rachiyo,
dagmag jhola khay re .
manva chet chalo bhai re.

chete ne chalo bira par lag javo,
bhav sagar re maaye re.
manva chet chalo bhai re.

kaya wadi ro killo re hosi,
aankh farukhi jaay re.
manva chet chalo bhai re.
chete ne chalo bira par lag javo,
bhav sagar re maaye re.

labpano bachpan me khoyo,
joban raliyo jave re.
manva chet chalo bhai re.
chete ne chalo bira par lag javo,
bhav sagar re maaye re.

dudho hoyo jad mala re pakadi,
jiv ri kahi gati hove re.
manva chet chalo bhai re.
chete ne chalo bira par lag javo,
bhav sagar re maaye re.

en margiye kai nar soya,
toral sadhu sunave re.
manva chet chalo bhai re.
chete ne chalo bira par lag javo,
bhav sagar re maaye re.

guru partap bole rupa de,
mal de ne vinti sunai re .
manva chet chalo bhai re.
chete ne chalo bira par lag javo,
bhav sagar re maaye re.

This Post Has One Comment

Leave a Reply