कन्हैया हिंडो गाल्यो रे हरिये बाग भजन लिरिक्स

कन्हैया हिंडो गाल्यो रे हरिये बाग भजन लिरिक्स
kanhaiya hindo ghalyo re rajasthani krishna bhajan hindi lyrics

कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे

कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,
हरिये बाग़ में ,बाग में।
आई आई रे सावणिया री तीज ,
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,
हरिये बाग़ में।

कन्हैया सावण सुरंगो,
प्यारो मास रे , मास रे।
चमके चमके रे आभा में प्यारी बीज ,
कन्हैया सावण सुरंगो ,
प्यारो मास रे।
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,
हरिये बाग़ में ,बाग में। टेर

कन्हैया रिमझिम बरसे रे ,
रूड़ो मेवड़ो ,मेवड़ो।
म्हारी तारा छाई चुनर जावे भीग ,
कन्हैया रिमझिम बरसे रे ,
रूड़ो मेवड़ो।
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,
हरिये बाग़ में ,बाग में। टेर।

कन्हैया संग री सहेल्या ,
जोवे बाटडी ,बाटडी।
महासू सासु और जेठाण्या जावे खीझ ,
कन्हैया संग री सहेल्या ,
जोवे बाटडी।
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,
हरिये बाग़ में ,बाग में। टेर।

कन्हैया राधा दीवानी ,
थारे नाम री ,नाम री।
म्हारी कंचन जेडी काया जावे रीझ ,
कन्हैया राधा दीवानी ,
थारे नाम री।
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,
हरिये बाग़ में ,बाग में। टेर।

कन्हैया प्रेम माली री ,
आ है विनती ,विनती।
थे तो बादिला भगता पर जावो रीझ ,
कन्हैया प्रेम माली री ,
सुणजो विनती।
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,
हरिये बाग़ में ,बाग में। टेर।

rajasthani krishna bhajan hindi lyrics

kanhaiya hindo ghalyo re

kanhaiya hindo ghalyo re,
hariye bag me, bag me.
aai aai re savniya ri teej,
kanhaiya hindo ghalyo re,
hariye bag me.

kanhaiya savan surango,
pyaro mas re, mas re.
chamke chamke re abha me pyari beej,
kanhaiya savan surango,
pyaro mas re.
kanhaiya hindo ghalyo re,
hariye bag me, bag me .

kanhaiya rimjhim barse re,
rudo mevdo ,mevdo.
mhari tara chai chunar jave bhig,
kanhaiya rimjhim barse re,
rudo mevdo .
kanhaiya hindo ghalyo re,
hariye bag me, bag me .

kanhaiya radha deewani,
thare naam ri ,naam ri.
mhari kanchan jedi kaya jave rijh,
kanhaiya radha deewani ,
thare naam ri.
kanhaiya hindo ghalyo re,
hariye bag me, bag me .

kanhaiya prem mali ri,
aa hai vinti ,vinti .
the to badila bhagta par javo rijh,
kanhaiya prem mali ri,
sunjo vinti.
kanhaiya hindo ghalyo re,
hariye bag me, bag me .

कृष्ण कन्हैया के भजन लिरिक्स

कन्हैया हिंडो गाल्यो रे

कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,हरिये बाग़ में ,बाग में।
आई आई रे सावणिया री तीज
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,हरिये बाग़ में।

कन्हैया सावण सुरंगो, प्यारो मास रे , मास रे।
चमके चमके रे आभा में प्यारी बीज ,
कन्हैया सावण सुरंगो ,प्यारो मास रे।
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,हरिये बाग़ में ,बाग में। टेर।

कन्हैया रिमझिम बरसे रे ,रूड़ो मेवड़ो ,मेवड़ो।
म्हारी तारा छाई चुनर जावे भीग ,
कन्हैया रिमझिम बरसे रे ,रूड़ो मेवड़ो।
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,हरिये बाग़ में ,बाग में। टेर।

कन्हैया संग री सहेल्या ,जोवे बाटडी ,बाटडी।
महासू सासु और जेठाण्या जावे खीझ ,
कन्हैया संग री सहेल्या ,जोवे बाटडी।
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,हरिये बाग़ में ,बाग में। टेर।

कन्हैया राधा दीवानी ,थारे नाम री ,नाम री।
म्हारी कंचन जेडी काया जावे रीझ ,
कन्हैया राधा दीवानी ,थारे नाम री।
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,हरिये बाग़ में ,बाग में। टेर।

कन्हैया प्रेम माली री ,आ है विनती ,विनती।
थे तो बादिला भगता पर जावो रीझ ,
कन्हैया प्रेम माली री ,सुणजो विनती।
कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे ,हरिये बाग़ में ,बाग में। टेर।

prakash mali ke old bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == कन्हैया हिण्डो घाल्यो रे
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

https://youtu.be/EY-61XDohlo

Leave a Comment