गुथ लाई मालन सेवरा भजन लिरिक्स

गुथ लाई मालन सेवरा भजन लिरिक्स
, guth lai malan sevra bhajan lyrics desi chetawani bhajan lyrics in hindi

गूथ लाई ए मालन सेंवरो

गूथ लाई ए मालन सेंवरो ,
अपने सतगुरा ताहि।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो।

आज धराऊ दिसे धुंधलो ,
इत बिजल्या चमके।
हरि रा हरिजन दिसे आवता ,
डावी आँख फरुखे।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …

आवो ये पांच सहेलियाँ ,
सिवो सायब जी रा चोला।
कई सिया ने कई सिवणा ,
गुरूजी अंग लिपटाया।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …

सरवर पाणी में गई ,
एक अचरज देख्या।
एक कमल दूजो फुलडो ,
वहा मेरा भंवर लुभाया।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …

पाणी ने चाली पदमणी ,
पग नेवर बाजे।
ठुमक ठुमक पगल्या धरे ,
गेरो इन्दर गाजे।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …

लोय लागी ओ हरि नाम री ,
सायब जी से साँची।
बाई यमना री ओ विनती ,
सायब मा पर राजी।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …

See This Lyrics also:   कोरोना वायरस आवियो गीत लिरिक्स

desi chetawani bhajan lyrics in hindi

guth lai malan sevra

guth lai a malan senvaro,
apne satgura tahi.
guth lai o malan senvra.

aaj dharau dise dhundhlo,
et bijlya chamke.
hari ra harijan dise aavta,
davi aankh farukhe .
guth lai o malan senvro.

aavo ye panch saheliya,
sivo sayab ji ra chola.
kai siya ne kai sivna,
guruji ang liptaya.
guth lai o malan senvra.

saravar pani me gai,
ek acharaj dekhya.
ek kamal dujo fuldo,
vaha mera bhanvar lubhaya.
guth lai o malan senvra.

pani ne chali padmani,
pag nevar baje.
thumak thumak paglya dhare,
gero indar gaje.
guth lai o malan senvra.

loy lagi o hari naam ri,
sayab ji se sanchi.
bai yamna ri o vinti,
sayab ma par raji.
guth lai o malan senvra.

मारवाड़ी देसी भजन लिरिक्स

गुथ लाई मालन सेवरा

गूथ लाई ए मालन सेंवरो ,अपने सतगुरा ताहि।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो।

See This Lyrics also:   भरत भाई ! कपि से उ ऋण भजन लिरिक्स

आज धराऊ दिसे धुंधलो ,इत बिजल्या चमके।
हरि रा हरिजन दिसे आवता ,डावी आँख फरुखे।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …

आवो ये पांच सहेलियाँ ,सिवो सायब जी रा चोला।
कई सिया ने कई सिवणा ,गुरूजी अंग लिपटाया।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …

सरवर पाणी में गई ,एक अचरज देख्या।
एक कमल दूजो फुलडो ,वहा मेरा भंवर लुभाया।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …

पाणी ने चाली पदमणी ,पग नेवर बाजे।
ठुमक ठुमक पगल्या धरे ,गेरो इन्दर गाजे।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …

लोय लागी ओ हरि नाम री ,सायब जी से साँची।
बाई यमना री ओ विनती ,सायब मा पर राजी।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …

============

gajendra ajmera ke bhajan

See This Lyrics also:   मात यशोदा टेर लगावे जागो कृष्ण कन्हाई भजन लिरिक्स

Bhajan / Geet(भजन ) == गूथ लाई ए मालन सेंवरो
Bhajan Singer/गायक = गजेंद्र अजमेरा
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment