जग में कायम कुण नर रहता भजन लिरिक्स

जग में कायम कुण नर रहता भजन लिरिक्स
, jug me kayam kun nar rahta bhajan lyrics chetawani bhajan hindi lyrics

जुग में कायम कुण नर रहता

आय मानखे सोय रयो रे ,
गहरी गहरी निंद्रा लेता।
जुग भव अलप सब माया ,
चेतन क्यों नहीं होता।
जुग में कायम कुण नर रहता।

चेत चेत म्हारा मन रे दीवाना ,
पीछे फेरा क्यों नी देता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

सुता सुता थारी आयु घटत है ,
उमर ओछी होता।
पल पल में कालिंगो कोपे ,
ऊपर घेरा देता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

बड़ा बड़ा बलवन्ती जोधा ,
मुछा रे वट देता।
भांग दी भुजा तोड़ दिया माथा ,
कायम काट दिया खाता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

थारी म्हारी में खलक सब खपियो ,
खोज खबर नहीं पाता।
भजन करो गुरदेव रा रे ,
भरम करम मिट जाता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

अखे नाम किरतार रो रहसी ,
उण मालिक री सत्ता।
खोज कर ले देख ले प्राणी ,
देह झारी गल जाता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

हे राजाराम सुणो मेरे बंधव ,
जाग्या सो नर जीता।
जाग्या नर परम पद पाया ,
मूरख रह गया रीता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

chetawani bhajan hindi lyrics

jug me kayam kun nar rahta

aay mankhe soy ryo re,
gahri gahri nidra leta.
jug bhav alap sab maya,
chetan kyu nhi hota.
jag me kayam kun nar rahta.

chet chet mhara man re diwana,
piche fera kyu ni deta.
jug me kayam kun nar rahta.

suta suta thari aayu ghatat hai,
umar ochi hota.
pal pal me kalingo kope,
upar ghera deta.
jag me kayam kun nar rahta.

bada bada balvanti jodha,
mucha re vat deta.
bhang di bhuja tod diya matha,
kayam kat diya khata.
jug me kayam kun nar rahta.

thari mhari me khalak sab khapiyo,
khoj khabar nhi pata.
bhajan karo gurdev ra re,
bharam karam mit jata.
jug me kayam kun nar rahta.

akhe naam kirtar ro rahsi,
un malik ri satta.
khoj kar le dekh le prani,
deh jhari gal jata.
jug me kayam kun nar rahta.

kahe rajaram suno mere bandhav,
jagya so nar jeeta.
jagya nar param pad paya,
murakh rah gaya reeta.
jug me kayam kun nar rahta.

राजस्थानी चेतावनी भजन लिरिक्स

जग में कायम कुण नर रहता

आय मानखे सोय रयो रे ,गहरी गहरी निंद्रा लेता।
जुग भव अलप सब माया ,चेतन क्यों नहीं होता।
जुग में कायम कुण नर रहता।

चेत चेत म्हारा मन रे दीवाना ,पीछे फेरा क्यों नी देता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

सुता सुता थारी आयु घटत है ,उमर ओछी होता।
पल पल में कालिंगो कोपे ,ऊपर घेरा देता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

बड़ा बड़ा बलवन्ती जोधा ,मुछा रे वट देता।
भांग दी भुजा तोड़ दिया माथा ,कायम काट दिया खाता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

थारी म्हारी में खलक सब खपियो ,खोज खबर नहीं पाता।
भजन करो गुरदेव रा रे ,भरम करम मिट जाता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

अखे नाम किरतार रो रहसी ,उण मालिक री सत्ता।
खोज कर ले देख ले प्राणी ,देह झारी गल जाता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

कहे राजाराम सुणो मेरे बंधव ,जाग्या सो नर जीता।
जाग्या नर परम पद पाया ,मूरख रह गया रीता।
जुग में कायम कुण नर रहता। टेर। …

============

bhagwat suthar Ke bhajan lyrics

Bhajan / Geet(भजन ) == जुग में कायम कुण नर रहता
Bhajan Singer/गायक = भगवत सुथार
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment