भक्ति रा मार्ग दूजा रे साधु भाई भजन लिरिक्स

भक्ति रा मार्ग दूजा रे साधु भाई भजन लिरिक्स
bhagti ra marag duja re sadhu bhai kabir saheb ke chetawani bhajan lyrics

भगती रा मारग दूजा

भगति रा मारग दूजा रे संतो ,
भगति रा मारग दूजा।
थोड़ी समझ पकड़ मन सुआ ,
कबीर केवे भगति रा मारग दूजा।

ईट पाड़े ने मंदिर चुणाया,
अनेक शीव में जोया।
आदू शीव री खबर न पाई ,
पूजा करे -करे मुआ।
साधु भाई भगति रा मारग दूजा।
थोड़ी समझ पकड़ मन सुआ ,
कबीर केवे भगति रा मारग दूजा। टेर। …

कबर खोदाय ने मजीद बनाई ,
अनेक पीर में जोया।
आदू पीर री खबर नी पाई ,
बांग पाड़े -पाड़े मुआ।
साधु भाई भगति रा मारग दूजा।
थोड़ी समझ पकड़ मन सुआ ,
कबीर केवे भगति रा मारग दूजा। टेर। …

कान फडाय ने कुण्डल पेहेरे ,
अनेक जोगी में जोया।
आदु जोगी री खबर नी पाई ,
टुकड़ा माँग -मांग मुआ।
साधु भाई भगति रा मारग दूजा।
थोड़ी समझ पकड़ मन सुआ ,
कबीर केवे भगति रा मारग दूजा। टेर। …

बाकला वगाडे ने हाकला पाड़े ,
भेद नी जाणे भुआ।
कहत कबीर सुणो रे भाई साधु ,
भोपा धुणे – धुणे मुआ।
साधु भाई भगति रा मारग दूजा।
थोड़ी समझ पकड़ मन सुआ ,
कबीर केवे भगति रा मारग दूजा। टेर। …

See This Lyrics also:   संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी भजन लिरिक्स

kabir saheb ke chetawani bhajan lyrics in hindi

bhagti ra marag duja re

bhagati ra marag duja re santo,
bhagatira marag duja .
thodi samaj pakad man sua,
kabir keve bhagati ra marag duja.

et pade ne mandir cunaya,
aneka shiv me jiva.
aadu shiv ri khabar n pai,
puja kare kare mua.
sadhu bhai bhagati ra marag duja.
thodi samaj pakad man sua,
kabir keve bhagati ra marag duja.

kabar khoday ne majid banai,
anek peer me joya.
aadu peer ri khabar ni pai,
bang pade pade mua.
sadhu bhai bhagati ra marag duja.
thodi samaj pakad man sua,
kabir keve bhagati ra marag duja.

kaan faday ne kundal peher,
anek jogi me joya.
aadu jogi ri khabar ni pai,
tukada mang mang mua.
sadhu bhai bhagati ra marag duja.
thodi samaj pakad man sua,
kabir keve bhagati ra marag duja.

bakala vagade ne hakla pade,
bhed ni jane bhua.
kahat kabir suno re bhai sadhu,
bhopa dhune dhune mua.
sadhu bhai bhagati ra marag duja.
thodi samaj pakad man sua,
kabir keve bhagati ra marag duja.

See This Lyrics also:   देखो दुनिया भोली रे संतो भजन लिरिक्स

मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स

भक्ति रा मार्ग दूजा रे साधु भाई

भगति रा मारग दूजा रे संतो ,भगति रा मारग दूजा।
थोड़ी समझ पकड़ मन सुआ ,कबीर केवे भगति रा मारग दूजा।

ईट पाड़े ने मंदिर चुणाया,अनेक शीव में जोया।
आदू शीव री खबर न पाई ,पूजा करे -करे मुआ।
साधु भाई भगति रा मारग दूजा।
थोड़ी समझ पकड़ मन सुआ ,कबीर केवे भगति रा मारग दूजा। टेर। …

कबर खोदाय ने मजीद बनाई ,अनेक पीर में जोया।
आदू पीर री खबर नी पाई ,बांग पाड़े -पाड़े मुआ।
साधु भाई भगति रा मारग दूजा।
थोड़ी समझ पकड़ मन सुआ ,कबीर केवे भगति रा मारग दूजा। टेर। …

कान फडाय ने कुण्डल पेहेरे ,अनेक जोगी में जोया।
आदु जोगी री खबर नी पाई ,टुकड़ा माँग -मांग मुआ।
साधु भाई भगति रा मारग दूजा।
थोड़ी समझ पकड़ मन सुआ ,कबीर केवे भगति रा मारग दूजा। टेर। …

बाकला वगाडे ने हाकला पाड़े ,भेद नी जाणे भुआ।
कहत कबीर सुणो रे भाई साधु ,भोपा धुणे – धुणे मुआ।
साधु भाई भगति रा मारग दूजा।
थोड़ी समझ पकड़ मन सुआ ,कबीर केवे भगति रा मारग दूजा। टेर। …

See This Lyrics also:   गुरु शब्दा रो जीके लागो झटको भजन लिरिक्स

prakash mali ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == भगती रा मारग दूजा
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment