भोला शंकर ने ध्यावे भगत थारा दर्शन ने आवे भजन bhola shankar ne dhyave bholenath bhajan lyrics in hindi
भोला शंकर ने ध्यावे
भोला शंकर ने ध्यावे ,
भगत थारा दर्शन ने आवे।
हर हर बम बम जय शिव शंकर ,
गाता गाता आवे।
आडावळ री धरती प्यारी ,
शोभा जग सु न्यारी है।
उंडी गुफा रे माय विराजे ,
परशुराम अवतारी है।
ऊँचे भाखर बण्यो देवरो ,
भगता रे मन भावे।
भोला शंकर ने ध्यावे ,
भगत थारा दर्शन ने आवे। टेर।
मोर पपैया मीठा बोले ,
हरियाली मन भावे है।
भगता रा टोला शंकर रा ए ,
मीठा हरजस गावे है।
झांझ मंजीरा नोपत नित रा ,
परशुराम रे बाजे।
भोला शंकर ने ध्यावे ,
भगत थारा दर्शन ने आवे। टेर।
सावण महिने मेलो लागे ,
आवे दुनिया सारी है।
सोमवार ने निज मिन्दर में ,
भीड़ पड़े भगता री है।
भांग धतूरो शिव शंकर रे ,
मिन्दर भोग चढ़ावे।
भोला शंकर ने ध्यावे ,
भगत थारा दर्शन ने आवे। टेर।
सांचे मन सु जो भी कोई ,
परशुराम ने ध्यावे है।
पाप कटे है इण जीवन रा ,
मनचाया फल पावे है।
भोळो शंकर निज भगता ने ,
भव सु पार उतारे।
भोला शंकर ने ध्यावे ,
भगत थारा दर्शन ने आवे। टेर।
परशुराम री महिमा कोई ,
दास अशोक सुणावे है।
सावण महिने आडावळ में ,
शिव रा दर्शन पावे है।
शरणे राखजो दास ने दाता ,
शरणो में सुख पावे।
भोला शंकर ने ध्यावे ,
भगत थारा दर्शन ने आवे। टेर।
- घर में रागी घर में वैरागी भजन लिरिक्स
- हो घोड़े असवार भरतरी भजन लिरिक्स
- समय का पहिया चलता है भजन लिरिक्स
- ओ मीरा भाभीजी किण कारण वैराग लियो भजन लिरिक्स
- आ गाडूली तो अमरापुर में जाय भजन लिरिक्स
- काया कोटडी में रंग लाग्यो भजन लिरिक्स
- डेडरिया छोड़ छिलरिये री आसा भजन लिरिक्स
bholenath bhajan lyrics in hindi
bhola shankar ne dhyave
bhola shanker ne dhyave,
bhagat thara darshan ne aave.
har har bam bam jay shiv shnker,
gata gata aave.
aadaval ri dharati pyari,
shobha jag su nyari hai.
undi gufa re may viraje,
parsuram avtari hai.
unche bhakhar banyo devro,
bhagta re man bhave.
bhola shanker ne dhyave,
bhagat thara darshan ne aave.
mor papaiya motha bole,
hariyali man bhave hai.
bhagta ra tola shanker ra e,
mitha harjas gave hai.
jhanjh manjira nopat nit ra,
parsuram re baje.
bhola shanker ne dhyave,
bhagat thara darshan ne aave.
savan mahime melo lage,
aave duniya sari hai.
somvar ne nij mindar me,
bhid pade bhagta ri hai.
bhang dhaturo shiv shnaker re,
mindar bhog chadhave.
bhola shanker ne dhyave,
bhagat thara darshan ne aave.
sanche man su jo bhi koi,
parsuram ne dhyave hai.
pap kate hai en jivan ra,
manchaya fal pave hai.
bholo shanker nij bhagta ne ,
bhav su par utare.
bhola shanker ne dhyave,
bhagat thara darshan ne aave.
parsuram ri mahima koi,
das ashok sunave hai.
savan mahime aadaval me,
shiv ra darshan pave hai.
sharne rakhjo das ne data,
sharano me sukh pave.
bhola shanker ne dhyave,
bhagat thara darshan ne aave.
भोलेनाथ भजन लिरिक्स इन हिंदी bhajan lyrics in hindi
rajendra parihar ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == भोला शंकर ने ध्यावे
Bhajan Singer/गायक = राजेंद्र परिहार
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics