रे संतो जोगी जुग से न्यारा भजन लिरिक्स
, Jogi Jug Se Nyara Bhajan Lyrics chetawani bhajan lyrics
जोगी जुग से न्यारा
तीरथ जावे जल में नहावे ,
मंदिर जोवे कीरतारा।
साधु तीरथ घट में नहावे ,
दर्शन करे दीदारा।
रे संतो ! जोगी जुग से न्यारा। टेर। ….
जगत जंजाळ भरमना में भुला ,
जोगी रेवे निराधारा।
रे संतो ! जोगी जुग से न्यारा। टेर। ….
गीता पढ़े भागवत वाचे ,
मूरत पूजे पुजारा।
जोगी जुगत मुगत रा दाता ,
परसे हरि जन प्यारा।
रे संतो ! जोगी जुग से न्यारा। टेर। ….
करम भरम शरम में बांधा ,
किस विध उतरे पारा।
काटे करम भरम की फांसी ,
जोगी करे निसतारा।
रे संतो ! जोगी जुग से न्यारा। टेर। ….
जोगी जुगत रे आद ओतरो ,
समझे संत इशारा।
केवे हेमनाथ सुणो भाई साधु ,
ऐसा ब्रह्मा विचारा।
रे संतो ! जोगी जुग से न्यारा। टेर। ….
- आ लौट के आवो जम्भदेव भजन लिरिक्स
- पूनम की है रात भजन लिरिक्स
- सत री संगत म्हाने दीजो भजन लिरिक्स
- आज रो दिवस सखी जाऊं बलिहारी भजन लिरिक्स
============
chetawani bhajan lyrics in hindi
Jogi Jug Se Nyara
tirath jave jal me nahave,
mandir jove kirtara.
sadhu tirath ghat me nahave,
darshan kare didara.
re santo ! jogi jug se nyara.
jagat janjal bharmana me bhula,
jogi reve niradhara.
re santo ! jogi jug se nyara.
geeta padhe bhagwat vache,
murat puje pujara.
jogi jugat mugat ra data.
parse hari jan pyara.
re santo ! jogi jug se nyara.
karam bharam sharam me bandha,
kis vidh utre para.
kate karam bharam ki fansi,
jogi kare nistara.
re santo ! jogi jug se nyara.
jogi jugat re aad otro,
samjhe sant ishara.
keve hemnath suno bhai sadhu,
aisa brahman vichara.
re santo ! jogi jug se nyara.
- मरूधर में जोत जगाय गयो भजन लिरिक्स
- गणपत गरवा ओंपरा रे भजन लिरिक्स
- दरगाह में अरजी सुणावां भजन लिरिक्स
============
मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स
जोगी जुग से न्यारा
तीरथ जावे जल में नहावे ,मंदिर जोवे कीरतारा।
साधु तीरथ घट में नहावे ,दर्शन करे दीदारा।
रे संतो ! जोगी जुग से न्यारा। टेर। ….
जगत जंजाळ भरमना में भुला ,जोगी रेवे निराधार।
रे संतो ! जोगी जुग से न्यारा। टेर। ….
गीता पढ़े भागवत वाचे ,मूरत पूजे पुजारा।
जोगी जुगत मुगत रा दाता ,परसे हरि जन प्यारा।
रे संतो ! जोगी जुग से न्यारा। टेर। ….
करम भरम शरम में बांधा ,किस विध उतरे पारा।
काटे करम भरम की फांसी ,जोगी करे निसतारा।
रे संतो ! जोगी जुग से न्यारा। टेर। ….
जोगी जुगत रे आद ओतरो ,समझे संत इशारा।
केवे हेमनाथ सुणो भाई साधु ,ऐसा ब्रह्मा विचारा।
रे संतो ! जोगी जुग से न्यारा। टेर। ….
============
shambhu bharti ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == जोगी जुग से न्यारा
Bhajan Singer/गायक = शम्भू भारती जी
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics