You are currently viewing संतो ! ज्ञान करे निर्मोही भजन लिरिक्स

संतो ! ज्ञान करे निर्मोही भजन लिरिक्स

संतो ! ज्ञान करे निर्मोही भजन लिरिक्स
, santo gyan kare nirmohi old desi chetawani bhajan lyrics

संतो ज्ञान करे निर्मोही

पुण्य पाप दोय प्रकट दिसे ,
छोड़ देवो दुखदाई।
सीधी राय पकड़ ले सेना ,
छोडो रे ठाग ठगाई।
संतो ! ज्ञान करे निर्मोही।

मन को मार भरमाना भागो ,
दान न लागे कोई।
संतो ! ज्ञान करे निर्मोही।

कर्म भरम रा भाखर भागो ,
पकड़ो ममता माई।
ममता मार मिसरी पीवो ,
छोडो मान बड़ाई।
संतो ! ज्ञान करे निर्मोही।

इच्छा आप अपरबल कहिजे ,
इसको जीता कोई।
जीता सोही ज्ञान से जीता ,
पूरी कीवी है पढाई।
संतो ! ज्ञान करे निर्मोही।

आपो छोड़ आपदा भेटे ,
वो मेरा गुरु भाई।
चंदनशाह चेतन रा डंका ,
पल्ला न पकड़े कोई।
संतो ! ज्ञान करे निर्मोही।

============

old desi chetawani bhajan lyrics

santo gyan kare nirmohi

punye pap doy prakat dise,
chod devo dukhdai.
sidhi ray pakad le sena,
chodo re dhag dhagai.
santo gyan kare nirmohi.

man ko mar bharmana bhago,
dan ne lage koi.
santo gyan kare nirmohi.

karm bharam ra bhakhar bhago,
pakado mamata mai.
mamta mar misri pivo,
chodo man badai.
santo gyan kare nirmohi.

ichcha aap aparbal kahije,
esko jeeta koi.
jeeta sohi gyan se jita,
puri kivi hai padhai.
santo gyan kare nirmohi.

aapo chod aapda bhete,
wo mera guru bhai.
chandanshah chetan ra danka,
palla n pakade koi.
santo gyaan kare neermohi.

चेतावनी भजन लिरिक्स इन हिंदी bhajan lyrics in hindi

संतो ! ज्ञान करे निर्मोही

पुण्य पाप दोय प्रकट दिसे ,छोड़ देवो दुखदाई।
सीधी राय पकड़ ले सेना ,छोडो रे ठाग ठगाई।
संतो ! ज्ञान करे निर्मोही।

मन को मार भरमाना भागो ,दान न लागे कोई।
संतो ! ज्ञान करे निर्मोही।

कर्म भरम रा भाखर भागो ,पकड़ो ममता माई।
ममता मार मिसरी पीवो ,छोडो मान बड़ाई।
संतो ! ज्ञान करे निर्मोही।

इच्छा आप अपरबल कहिजे ,इसको जीता कोई।
जीता सोही ज्ञान से जीता ,पूरी कीवी है पढाई।
संतो ! ज्ञान करे निर्मोही।

आपो छोड़ आपदा भेटे ,वो मेरा गुरु भाई।
चंदनशाह चेतन रा डंका ,पल्ला न पकड़े कोई।
संतो ! ज्ञान करे निर्मोही।

============

jog bharti bhajan lyrics

Bhajan / Geet(भजन ) == संतो ज्ञान करे निर्मोही
Bhajan Singer/गायक = जोग भारती
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Reply