मन रे सत री संगत करिये भजन लिरिक्स

मन रे सत री संगत करिये भजन लिरिक्स
sat ri sangat kariye bhajan lyrics chetawani bhajan lyrics

सत री संगत करिये

सत री संगत रा महातम सुनिये ,
राम सभा करिये।
शूरवीरो रा ए ही लक्षण ,
समझ पांव धरिये।
मन रे, सत री संगत करिये।

राम भजन रे कारणे ,
मिनखा देह धरिये।
मन रे, सत री संगत करिये। टेर। ….

एकण रंगा एकण वरणा ,
एकण घाट घड़िये।
तपधारी रा देख तमाशा ,
खमा खमा करिये।
मन रे, सत री संगत करिये। टेर। ….

सोना चांदी परदे धरिये ,
लोहा चौक धरिये।
काम पड़े झगडे में जावे ,
शूरवीरो से अडीये।
मन रे, सत री संगत करिये। टेर। ….

दया गरीबी और आधीनता ,
पापी तो रुळिये।
पुरखदास सतगुरु रे शरणे ,
भवसागर तिरिये।
मन रे, सत री संगत करिये। टेर। ….

chetawani bhajan lyrics in hindi

sat re sangat kariye

sat ri sangat ra mahatam suniye,
ram sabha kariye.
surveero ra e hi lakshan,
samajh panv dhariye.
man re sat ri sangat kariye.

ram bhajan re karne,
minkha deh dhariye.
man re sat ri sangat kariye.

aikan ranga aikan varna,
aikan ghat ghadiye.
tapdhari ra dekh tamasha,
khama khama kariye.
man re sat ri sangat kariye.

sona chandi parde dhariye,
loha chok dhariye.
kam pade jhagde me jave,
surveero se adiye.
man re sat ri sangat kariye.

daya garibi or aadhinta ,
papi to ruliye.
purakhdas satguru re sharne,
bhavsagar tiriye.
man re sat ri sangat kariye.

चेतावनी भजन लिरिक्स

मारवाड़ी

मन रे सत री संगत करिये

सत री संगत रा महातम सुनिये ,राम सभा करिये।
शूरवीरो रा ए ही लक्षण ,समझ पांव धरिये।
मन रे, सत री संगत करिये।

राम भजन रे कारणे ,मिनखा देह धरिये।
मन रे, सत री संगत करिये। टेर। ….

एकण रंगा एकण वरणा ,एकण घाट घड़िये।
तपधारी रा देख तमाशा ,खमा खमा करिये।
मन रे, सत री संगत करिये। टेर। ….

सोना चांदी परदे धरिये ,लोहा चौक धरिये।
काम पड़े झगडे में जावे ,शूरवीरो से अडीये।
मन रे, सत री संगत करिये। टेर। ….

दया गरीबी और आधीनता ,पापी तो रुळिये।
पुरखदास सतगुरु रे शरणे ,भवसागर तिरिये।
मन रे, सत री संगत करिये। टेर। ….

shyam vaishnav ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == सत री संगत करिये
Bhajan Singer/गायक = श्याम लाल वैष्णव
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment