सतगुरु तारणहार मुगत के दाता भजन लिरिक्स
, Satguru Taranhar Mugat Ke Data Nirguni Satguru Mahima Bhajan Lyrics
सतगुरु तारणहार मुगत के दाता
सतगुरु तारणहार ,
मुगत के दाता।
कर लेवो गुरु से हेत,
जनम सुख पाता।
अगत में जाता गुरू,
गत में मिलावे।
जब देवे ज्ञानरी फुख,
अजब रंग लावे।
साँचा शब्द सुनाय,
वचन फरमाता।
कर लेवो गुरु से हेत,
जनम सुख पाता। टेर। ..
गुरु बिना सुना देश ,
सुनी सब काया।
बिन गुरु अन्धा जाण ,
जगत बिसराया।
गुरु बिन घोर अंधेर ,
ज्ञान नहीं आता।
कर लेवो गुरु से हेत,
जनम सुख पाता। टेर। ..
चित में चेतन होय ,
गुरा ने ध्यावे।
गुरु करदे बेडा पार ,
राम सु मिलावे।
गुरु चेतन के चरणा माय ,
रोशन गुणगाता।
कर लेवो गुरु से हेत,
जनम सुख पाता। टेर। ..
- चौसठ जोगनी भजन लिरिक्स
- मनवा राम सुमर ले रे भजन लिरिक्स
- मैं तो अरज करू गुरु थाने चरणा में राखजो माने लिरिक्स
- हेली मारी कर सोलह सिंगार भजन लिरिक्स
- भेरू जी नाना थारे बाजे घुघरा भजन लिरिक्स
- गांजो पिले रे भजन लिरिक्स
- वन चले राम रघुराई संग में सीता माई भजन
- सतगुरु जी माने प्रेम प्यालो पायो सा भजन लिरिक्स
Nirguni Satguru Mahima Bhajan Lyrics
Satguru Taranhar Mugat Ke Data
Satguru Taranhar,
mugat ke data.
kar levo guru se het,
janam sukh pata.
agat me jata guru ,
gat me milave.
jab deve gyanari fukh,
ajab rang lave.
sancha sabad sunay,
vachan farmata.
kar levo guru se het,
janama sukh pata.
guru bina suna desh,
suni sab kaya.
bin guru andha jan ,
jagat bisaraya.
guru bin ghor andher,
gyan nhi aata.
kar levo guru se het,
janama sukh pata.
chit me chetan hoy,
gura ne dhyave.
guru karde beda par,
ram su milave.
guru chetan ke charna may,
roshan gurgata.
kar levo guru se het,
janama sukh pata.
निर्गुणी सतगुरु महिमा भजन लिरिक्स
सतगुरु तारणहार मुगत के दाता
सतगुरु तारणहार ,मुगत के दाता।
कर लेवो गुरु से हेत,जनम सुख पाता।
अगत में जाता गुरू, गत में मिलावे।
जब देवे ज्ञानरी फुख, अजब रंग लावे।
साँचा शब्द सुनाय, वचन फरमाता।
कर लेवो गुरु से हेत, जनम सुख पाता। टेर। ..
गुरु बिना सुना देश , सुनी सब काया।
बिन गुरु अन्धा जाण , जगत बिसराया।
गुरु बिन घोर अंधेर , ज्ञान नहीं आता।
कर लेवो गुरु से हेत, जनम सुख पाता। टेर। ..
चित में चेतन होय , गुरा ने ध्यावे।
गुरु करदे बेडा पार , राम सु मिलावे।
गुरु चेतन के चरणा माय , रोशन गुणगाता।
कर लेवो गुरु से हेत, जनम सुख पाता। टेर। ..
Bhajan / Geet(भजन ) == सतगुरु तारणहार मुगत के दाता
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics लिरिक्स