साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा भजन लिरिक्स

साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा भजन Sadhu Bhai Dharu Dhyan Ab Kaisa Nirguni Para Vani Bhajan Lyrics

धरु ध्यान अब कैसा

किसको भजु तजु अब किसको ,
मंड्या अचम्भा ऐसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा।

सुन सायर री आशा छूटी ,
चित्त मन भया उदासा।
सूरत नूरत हेर कर हारी ,
थकत भया धर पासा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …

आपा उलट अरु पड़िया आप में ,
क्यों काष्ठ अगन प्रवेशा।
काष्ठ जली अगन भई प्रगट ,
फेर बड़े सोइ वैसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …

निर्गुण माय थकत भया सर्गुण ,
न कोई शेष अशेषा।
ज्यां दुई थकत अविनाशी ,
नित वैसा का वैसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …

एको एक रहया भरपुरा ,
अनुभो भया हुलासा।
हे बन्नानाथ सुणो भाई साधो ,
कृत अकृत न लेशा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …

Nirguni Para Vani Bhajan Lyrics

Sadhu Bhai Dharu Dhyan Ab Kaisa

kisko bhaju taju ab kisko,
mandya achmabha aisa.
sadhu bhai dharu dhyan ab kaisa.

sun sayar ri aasha chuti,
chitt man bhaya udasa.
surat nurat her kar hari,
thakat bhaya dhar pasa.
sadhu bhai dharu dhyan ab kaisa.

aapa ulat aru padiya aap me,
kyu kashth agan pravesha.
kashth jali agan bhai pragat,
fer bade soi vaisa.
sadhu bhai dharu dhyan ab kaisa.

nirgun may thakat bhaya sargun,
n koi sesh ashesha.
jya dui thakat avinashi,
nit vaisa ka vaisa.
sadho bhai dharu dhyan ab kaisa.

aiko ek rahya bharpura,
anubho bhaya hulasa.
kahe bannanath suno bhai sadho,
krit akrit ne lesha.
sadho bhai dharu dhyan ab kaisa.

निर्गुणी भजन परा वाणी भजन लिरिक्स

साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा

किसको भजु तजु अब किसको ,मंड्या अचम्भा ऐसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा।

सुन सायर री आशा छूटी ,चित्त मन भया उदासा।
सूरत नूरत हेर कर हारी ,थकत भया धर पासा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …

आपा उलट अरु पड़िया आप में ,क्यों काष्ठ अगन प्रवेशा।
काष्ठ जली अगन भई प्रगट ,फेर बड़े सोइ वैसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …

निर्गुण माय थकत भया सर्गुण ,न कोई शेष अशेषा।
ज्यां दुई थकत अविनाशी ,नित वैसा का वैसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …

एको एक रहया भरपुरा ,अनुभो भया हुलासा।
कहे बन्नानाथ सुणो भाई साधो ,कृत अकृत न लेशा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …

hasta ram ji maharaj ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == धरु ध्यान अब कैसा
Bhajan Singer/गायक = हस्ता राम जी महाराज
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment