सिंह चढ़े ने बेगा आवजो भजन लिरिक्स

सिंह चढ़े ने बेगा आवजो भजन लिरिक्स
Ambe Maa Singh Chad ne Bega Aavjo mata rani Ke bhajan lyrics

सिंह चढ़े ने बेगा आवजो

ओ अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
थारा सेवक जोवे बाट अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।

ओ माता जी ,
ऊँचे भाखर में थारो देवरो।
थारी धजा फरुखे असमान अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।

ओ अम्बे जी ,
दूर देशा रा आवे जातरू।
थे तो राखो शरणा रे मांय अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।

ओ माता जी ,
भल हल भालो हाथ में।
थे करो दुष्टा रो नाश अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।

ओ अम्बे जी ,
सुभ निशुंभ विदारिया।
थे करी भगता री स्याय अम्बेजी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।

ओ अम्बे जी ,
रतन कुशल करे विनती।
अब कीजो भवजल पार अम्बेजी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।

mata ji Ke bhajan lyrics in hindi

Singh Chad ne Bega Aavjo

o ambe ji,
singh chade ne bega aavjo.
thara sevak jove bat ambe ji,
singh chade ne bega aavjo.

o mata ji,
unche bhakhar me tharo devro.
thari dhaja farukhe asman ambe ji,
singh chade ne bega aavjo.

o ambe ji,
dur desha ra aave jatru.
the to rakho sharna re may ambe ji,
singh chade ne bega aavjo.

o mata ji,
bhal hal bhala hath me.
the karo dusta ro nash ambe ji,
singh chade ne bega aavjo.

o ambe ji,
subh nisubh vidariya.
the kari bhagta ri syay ambeji,
singh chade ne bega aavjo.

o ambe ji,
ratan kushal kare vinti.
ab kijo bhavjal paar ambeji,
singh chade ne bega aavjo.

माता रानी के भजन लिरिक्स इन हिंदी bhajan lyrics in hindi

सिंह चढ़े ने बेगा आवजो

ओ अम्बे जी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।
थारा सेवक जोवे बाट अम्बे जी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।

ओ माता जी ,ऊँचे भाखर में थारो देवरो।
थारी धजा फरुखे असमान अम्बे जी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।

ओ अम्बे जी ,दूर देशा रा आवे जातरू।
थे तो राखो शरणा रे मांय अम्बे जी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।

ओ माता जी ,भल हल भालो हाथ में।
थे करो दुष्टा रो नाश अम्बे जी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।

ओ अम्बे जी ,सुभ निशुंभ विदारिया।
थे करी भगता री स्याय अम्बेजी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।

ओ अम्बे जी ,रतन कुशल करे विनती।
अब कीजो भवजल पार अम्बेजी ,सिंह चढ़े ने बेगा आवजो।


murlidhar porwal ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == सिंह चढ़े ने बेगा आवजो
Bhajan Singer/गायक = मुरली धर पोरवाल
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment