सैया सतगुरु भले आया है भजन लिरिक्स

सैया सतगुरु भले आया है भजन लिरिक्स
, saiya satguru bhal aaya hai satguru mahima bhajan lyrics in hindi

सईया सतगुरु भल आया है

सईया ! सतगुरु भल आया है।
गर हर गाजियों इण शहर में ,
आनंद बरसाया है।
सईया ! सतगुरु भल आया है।

दर्द मिटायो इण जिव रो ,
तन री तपत बुझासा।
जुगन जुगन रा जिव अळुझिया ,
सतगुरु सुलझासा।
सईया ! सतगुरु भल आया है। टेर। ..

भवसागर रा भय मिटाया ,
जम जाल हटाया।
कर किरपा गुरुदेव जी ,
सत सबद सुनाया।
सईया ! सतगुरु भल आया है। टेर। ..

जड़ पूजा सब छोड़ ने ,
सतगुरु फ़रमाया।
पारस लागो इण अंग रे ,
कंचन कर थाया।
सईया ! सतगुरु भल आया है। टेर। ..

रैण अंधारो सारो मेट ने ,
सपना सर्व हटाया।
हे नवलो किरपा भई ,
दिन रैण जगाया।
सईया ! सतगुरु भल आया है। टेर। ..


satguru mahima bhajan lyrics in hindi

saiya satguru bhal aaya hai

saiya satguru bhal aaya hai.
gar har gajiyo en sahar me,
aanand barsaya hai.
saiyya satguru bhal aaya hai.

dard mitayo en jiv ro,
tan ri tapat bujhasa.
jugan jugan ra jiv alujhiya,
satguru suljhasa.
saiyya satguru bhal aaya hai.

bhavsagar ra bhay mitaya,
jam jaal hataya.
kar kirpa guruv ji,
sat sabad sunaya.
saiyya satguru bhal aaya hai.

jad puja sab chod ne,
satguru farmaya.
paras lago en ang re,
kanchan kar thaya.
saiya satguru bhal aaya hai.

rain andharo saro met ne,
sapna sarv hataya.
kahe navlo kirpa bhai ,
din rain jagaya.
saiya satguru bhal aaya hai.


गुरुदेव भजन लिरिक्स इन हिंदी bhajan lyrics in hindi

सैया सतगुरु भले आया है

सईया ! सतगुरु भल आया है।
गर हर गाजियों इण शहर में ,आनंद बरसाया है।
सईया ! सतगुरु भल आया है।

दर्द मिटायो इण जिव रो ,तन री तपत बुझासा।
जुगन जुगन रा जिव अळुझिया ,सतगुरु सुलझासा।
सईया ! सतगुरु भल आया है। टेर। ..

भवसागर रा भय मिटाया ,जम जाल हटाया।
कर किरपा गुरुदेव जी ,सत सबद सुनाया।
सईया ! सतगुरु भल आया है। टेर। ..

जड़ पूजा सब छोड़ ने ,सतगुरु फ़रमाया।
पारस लागो इण अंग रे ,कंचन कर थाया।
सईया ! सतगुरु भल आया है। टेर। ..

रैण अंधारो सारो मेट ने ,सपना सर्व हटाया।
कहे नवलो किरपा भई ,दिन रैण जगाया।
सईया ! सतगुरु भल आया है। टेर। ..


moinuddin manchala ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == सईया सतगुरु भल आय है
Bhajan Singer/गायक = मोइनुद्दीन मनचला
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment