अंजनी के लाल आछी रे संजीवन बूटी लायो भजन लिरिक्स
, anjani ke re lal achi re sarjivan buti layo hanuman ji Ke bhajan lyrics
आछी सरजीवण बूटी लायो
राम चंद्र को दूत कहायो ,
जग में नाम कमायो रे ।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,
आछी रे सरजीवण बूटी लायो।
मात सिया को पतों लगाने ,
तू लंका में आयो।
बजरंग तू लंका में आयो।
वृक्ष उजाड़या बाग़ उजाड़या ,
रावण बहु घबरायो रे।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,
आछी रे सरजीवण बूटी लायो। टेर।
शक्ति बाण लाग्यो लक्मण जी के ,
तू ने बिडलो उठायो।
बजरंग तू ने बिडलो उठायो।
द्रोणागिरी पर्वत पर जाकर ,
सरजीवण ले आयो रे।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,
आछी रे सरजीवण बूटी लायो। टेर।
राम लखन दोनों भाई ने ,
अहिरावण हर लायो।
बजरंग अहिरावण हर लायो।
पाताल पूरी में जाकर हनुमत ,
भारी युद्ध मचायो रे।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,
आछी रे सरजीवण बूटी लायो। टेर।
सतयुग त्रेता द्वापर कलयुग ,
चार जुगा जग गायो।
बजरंग चार जुगा जग गायो।
चन्द्रसखी सतगुरु की शरणे ,
चुनीलाल कथ गायो रे।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,
आछी रे सरजीवण बूटी लायो। टेर।
राम चंद्र को दूत कहायो ,
जग में नाम कमायो रे ।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,
आछी रे सरजीवण बूटी लायो।
- जगदम्बा मैया सुण लो अरज हमारी भजन लिरिक्स
- तारण तरण अभय पद दाता भजन लिरिक्स
- धिन घड़ी धिन भाग सतगुरु आविया रे भजन | din gadi din bhag satguru aavya re lyrics
- सत री संगत गंगा गोमती भजन लिरिक्स
- जाग मुसाफिर देख जरा भजन लिरिक्स
hanuman ji Ke bhajan lyrics in hindi
anjani ke re lal
ramchandra ko dut kahayo,
jag me naam kamayo re.
anjani ka re lal,
pavna ka re lal,
aachi re sarjivan buti layo.
mat siya ko pato lagane,
tu lanka me aayo.
bajrang tu lanka me aayo.
vriksh ujadya bag ujadya,
ravan bahu ghabrayo re.
anjani ka re lal,
pavna ka re lal,
aachi re sarjivan buti layo.
shakti ban gagyo laxman ji ke,
vanar dal ghabrayo.
bajrang vanar dal ghabrayo.
dronagiri parvat par jakar,
sarjivan le aayo re.
anjani ka re lal,
pavna ka re lal,
aachi re sarjivan buti layo.
ram lakhan dono bhai ne,
ahiravan har layo.
bajrang ahiravan har layo.
patal puri me jakar hanumat,
bhari yudhdh machayo re.
anjani ka re lal,
pavna ka re lal,
aachi re sarjivan buti layo.
satyug treta dwapar kalyug,
char juga jag gayo.
bajrang char juga jag gayo.
chandrasakhi satguru ki sharne,
chunilal kath gayo re.
anjani ka re lal,
pavna ka re lal,
aachi re sarjivan buti layo.
- मोर मुकुट मुरली वाले ने भजन लिरिक्स
- भजना से लागे मीरा मीठी मेवाड़ी राणा भजन bhajan lyrics
- अणा चेतको आवे मारा बापु वानर हे के कई है भजन लिरिक्स
बालाजी महाराज के भजन राजस्थानी
अंजनी के लाल आछी रे संजीवन बूटी लायो
राम चंद्र को दूत कहायो ,जग में नाम कमायो रे ।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,आछी रे सरजीवण बूटी लायो।
मात सिया को पतों लगाने ,तू लंका में आयो।
बजरंग तू लंका में आयो।
वृक्ष उजाड़या बाग़ उजाड़या ,रावण बहु घबरायो रे।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,आछी रे सरजीवण बूटी लायो। टेर।
शक्ति बाण लाग्यो लक्मण जी के ,तू ने बिडलो उठायो।
बजरंग तू ने बिडलो उठायो।
द्रोणागिरी पर्वत पर जाकर ,सरजीवण ले आयो रे।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,आछी रे सरजीवण बूटी लायो। टेर।
राम लखन दोनों भाई ने ,अहिरावण हर लायो।
बजरंग अहिरावण हर लायो।
पाताल पूरी में जाकर हनुमत ,भारी युद्ध मचायो रे।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,आछी रे सरजीवण बूटी लायो। टेर।
सतयुग त्रेता द्वापर कलयुग ,चार जुगा जग गायो।
बजरंग चार जुगा जग गायो।
चन्द्रसखी सतगुरु की शरणे ,चुनीलाल कथ गायो रे।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,आछी रे सरजीवण बूटी लायो। टेर।
राम चंद्र को दूत कहायो ,जग में नाम कमायो रे ।
अंजनी का रे लाल ,
पवना का रे लाल ,आछी रे सरजीवण बूटी लायो।
bajrang das vaishnav ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == आछी सरजीवण बूटी लायो
Bhajan Singer/गायक = बजरंग दास वैष्णव
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics