You are currently viewing इन रे आंगणिये सखी कई नर खेलन आया भजन लिरिक्स

इन रे आंगणिये सखी कई नर खेलन आया भजन लिरिक्स

इन रे आंगणिये सखी कई नर खेलन आया भजन लिरिक्स
, In Re Aanganiye Sakhi bhajan lyrics, chetawani desi bhajan lyrics

इण रे आंगनिये ए सखी

इण रे आंगणिये ए सखी ,
कई नर खेलन आया।
कई खेल्या ने कई नर खेलसी ,
कई नर खेल सिधाया।
इण रे आंगणिये ए सखी।

तीन गुणा री झुपड़ी ,
आ निशदिन झूठी रे।
नैन हमारा यु झरे ,
ज्यू गागर फूटी रे।
इण रे आंगणिये ए सखी ,
कई नर खेलन आया। टेर। …

आवो रे पांच सहेलिया ,
सीव दो नी मेरा चोला ओ।
में हु ज्ञान गरीबणी ,
सायब मेरा भोळा ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,
कई नर खेलन आया। टेर। …

जाय उतारया पर धरा ,
संगी पछताया ओ।
थे तो साथीड़ा थारे घर जाओ ,
में तो भया रे पराया ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,
कई नर खेलन आया। टेर। …

आया परवाना अमरलोक रा ,
अठे रेवण नहीं देला ओ।
काजी मोहम्मद शाह यु भणे ,
संतो सही कर लेणा ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,
कई नर खेलन आया। टेर। …


chetawani desi bhajan lyrics in hindi

In Re Aanganiye Sakhi

en re aanganiye a sakhi,
kai nar khelan aaya.
kai khelya ne kai nar khelasi,
kai nar khel sidhaya.
en re aanganiye a sakhi.

teen guna ri jhupadi,
aa nishdin jhuthi re.
nain hamara yu jhare,
jyu gagar futi re.
en re aanganiye a sakhi,
kai nar khelan aaya.

aavo re panch saheliya,
seev do ni mera chola o.
me hu gyan garibani,
sayab mera bhola o.
en re aanganiye a sakhi,
kai nar khelan aaya.

jay utarya par dhara,
sangi pachtaya o.
the to sathida thare ghar jao.
me to bhaya re paraya o.
en re aanganiye a sakhi,
kai nar khelan aaya.

aaya parvana amarlok ra,
athe revan nhi dela o.
kaji mohammad sah yu bhane,
santo sahi kar lena o.
en re aanganiye a sakhi,
kai nar khelan aaya.


चेतावनी भजन लिरिक्स मारवाड़ी

इन रे आंगणिये सखी

इण रे आंगणिये ए सखी ,कई नर खेलन आया।
कई खेल्या ने कई नर खेलसी ,कई नर खेल सिधाया।
इण रे आंगणिये ए सखी।

तीन गुणा री झुपड़ी ,आ निशदिन झूठी रे।
नैन हमारा यु झरे ,ज्यू गागर फूटी रे।
इण रे आंगणिये ए सखी ,कई नर खेलन आया। टेर। …

आवो रे पांच सहेलिया ,सीव दो नी मेरा चोला ओ।
में हु ज्ञान गरीबणी ,सायब मेरा भोळा ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,कई नर खेलन आया। टेर। …

जाय उतारया पर धरा ,संगी पछताया ओ।
थे तो साथीड़ा थारे घर जाओ ,में तो भया रे पराया ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,कई नर खेलन आया। टेर। …

आया परवाना अमरलोक रा ,अठे रेवण नहीं देला ओ।
काजी मोहम्मद शाह यु भणे ,संतो सही कर लेणा ओ।
इण रे आंगणिये ए सखी ,कई नर खेलन आया। टेर। …


shankar ji thawla ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == इण रे आंगनिये ए सखी
Bhajan Singer/गायक = शंकर जी थांवला
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Reply