Bhajan & Lyrics Details
गुथ लाई मालन सेवरा भजन लिरिक्स
, guth lai malan sevra bhajan lyrics desi chetawani bhajan lyrics in hindi
गूथ लाई ए मालन सेंवरो
गूथ लाई ए मालन सेंवरो ,
अपने सतगुरा ताहि।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो।
आज धराऊ दिसे धुंधलो ,
इत बिजल्या चमके।
हरि रा हरिजन दिसे आवता ,
डावी आँख फरुखे।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …
आवो ये पांच सहेलियाँ ,
सिवो सायब जी रा चोला।
कई सिया ने कई सिवणा ,
गुरूजी अंग लिपटाया।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …
सरवर पाणी में गई ,
एक अचरज देख्या।
एक कमल दूजो फुलडो ,
वहा मेरा भंवर लुभाया।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …
पाणी ने चाली पदमणी ,
पग नेवर बाजे।
ठुमक ठुमक पगल्या धरे ,
गेरो इन्दर गाजे।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …
लोय लागी ओ हरि नाम री ,
सायब जी से साँची।
बाई यमना री ओ विनती ,
सायब मा पर राजी।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …
- माँयलो जाणे अमर मारी काया भजन लिरिक्स
- ले ले सुआ हरी नाम भजन लिरिक्स
- पहला जेड़ा प्रेम हमेशा कोनी रेवे भजन लिरिक्स
- जोबन धन पावणा दिन चारा लिरिक्स
desi chetawani bhajan lyrics in hindi
guth lai malan sevra
guth lai a malan senvaro,
apne satgura tahi.
guth lai o malan senvra.
aaj dharau dise dhundhlo,
et bijlya chamke.
hari ra harijan dise aavta,
davi aankh farukhe .
guth lai o malan senvro.
aavo ye panch saheliya,
sivo sayab ji ra chola.
kai siya ne kai sivna,
guruji ang liptaya.
guth lai o malan senvra.
saravar pani me gai,
ek acharaj dekhya.
ek kamal dujo fuldo,
vaha mera bhanvar lubhaya.
guth lai o malan senvra.
pani ne chali padmani,
pag nevar baje.
thumak thumak paglya dhare,
gero indar gaje.
guth lai o malan senvra.
loy lagi o hari naam ri,
sayab ji se sanchi.
bai yamna ri o vinti,
sayab ma par raji.
guth lai o malan senvra.
मारवाड़ी देसी भजन लिरिक्स
गुथ लाई मालन सेवरा
गूथ लाई ए मालन सेंवरो ,अपने सतगुरा ताहि।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो।
आज धराऊ दिसे धुंधलो ,इत बिजल्या चमके।
हरि रा हरिजन दिसे आवता ,डावी आँख फरुखे।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …
आवो ये पांच सहेलियाँ ,सिवो सायब जी रा चोला।
कई सिया ने कई सिवणा ,गुरूजी अंग लिपटाया।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …
सरवर पाणी में गई ,एक अचरज देख्या।
एक कमल दूजो फुलडो ,वहा मेरा भंवर लुभाया।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …
पाणी ने चाली पदमणी ,पग नेवर बाजे।
ठुमक ठुमक पगल्या धरे ,गेरो इन्दर गाजे।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …
लोय लागी ओ हरि नाम री ,सायब जी से साँची।
बाई यमना री ओ विनती ,सायब मा पर राजी।
गूथ लाई ओ मालन सेंवरो। टेर। …
- अगड़ बम महादेव लहरी भजन लिरिक्स
- नाथ अमली रे मारो शंकर अमली भजन लिरिक्स
- भज निम्बेश्वर महादेव निरंजन नीका भजन लिरिक्स
- तन पर लगा सिंदूरी रंग छमा छम नाच रहे बजरंग भजन लिरिक्स
============
gajendra ajmera ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == गूथ लाई ए मालन सेंवरो
Bhajan Singer/गायक = गजेंद्र अजमेरा
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics