You are currently viewing जो थारो मनवो कियो नही माने दोष गुरा ने मत दीजे भजन लिरिक्स

जो थारो मनवो कियो नही माने दोष गुरा ने मत दीजे भजन लिरिक्स

जो थारो मनवो कियो नही माने दोष गुरा ने मत दीजे भजन लिरिक्स
Bhakti raji vene kije bhajan lyrics bhakti bhajan lyrics

भगती राजी वेय ने कीजे

जो थारो मनवो कयो नहीं माने ,
दोष गुरा ने मत दीजे ।
भगती राजी वेय ने कीजे।

पर निंदरा कुबद कटारी ,
ए पहला तज लीजे।
कर श्रद्धा सतगुरुजी रे आगे ,
हिम्मत हार मत रिजे।
भगती राजी वेय ने कीजे।
जो थारो मनवो कयो नहीं माने ,
दोष गुरा ने मत दीजे । टेर।

शीश उतार धरो गुरु शरणे ,
तन मन अपर्ण कीजे।
जो थारो मनवो कयो नहीं माने ,
दोष गुरा ने मत दीजे ।
भगती राजी वेय ने कीजे। टेर।

सतगुरु स्वामी मुगती रा दाता ,
उनका ही शरणा लीजे।
जो थारो मनवो कयो नहीं माने ,
दोष गुरा ने मत दीजे ।
भगती राजी वेय ने कीजे। टेर।

केवे कबीर सुणो भाई साधो ,
तुंरत तैयारी कर लीजे।
जो थारो मनवो कयो नहीं माने ,
दोष गुरा ने मत दीजे ।
भगती राजी वेय ने कीजे। टेर।


bhakti bhajan lyrics in hindi

Bhakti raji vene kije

jo tharo manvo kayo nhi mane,
dosh gura ne mat dije.
bhagti raji vey ne kije.

par nindra kubad katari,
a pahla taj lije.
kar shrdha satguruji re aage,
himmat haar mat rije.
bhagti raji vey ne kije.
jo tharo manvo kayo nhi mane,
dosh gura ne mat dije.

shish utar dharo guru sharne,
tan man arpan kije.
jo tharo manvo kayo nhi mane,
dosh gura ne mat dije.
bhagti raji vey ne kije.

satguru swami mugti ra data,
unka hi sharna lije.
jo tharo manvo kayo nhi mane,
dosh gura ne mat dije.
bhagti raji vey ne kije.

keve kabir suno bhai sadho,
turant taiyari kar lije.
jo tharo manvo kayo nhi mane,
dosh gura ne mat dije.
bhagti raji vey ne kije.

चेतावनी भक्ति भजन लिरिक्स

जो थारो मनवो कियो नही माने

जो थारो मनवो कयो नहीं माने ,दोष गुरा ने मत दीजे ।
भगती राजी वेय ने कीजे।

पर निंदरा कुबद कटारी ,ए पहला तज लीजे।
कर श्रद्धा सतगुरुजी रे आगे ,हिम्मत हार मत रिजे।
भगती राजी वेय ने कीजे।
जो थारो मनवो कयो नहीं माने ,दोष गुरा ने मत दीजे । टेर।

शीश उतार धरो गुरु शरणे ,तन मन अपर्ण कीजे।
जो थारो मनवो कयो नहीं माने ,दोष गुरा ने मत दीजे ।
भगती राजी वेय ने कीजे । टेर।

सतगुरु स्वामी मुगती रा दाता ,उनका ही शरणा लीजे।
जो थारो मनवो कयो नहीं माने ,दोष गुरा ने मत दीजे ।
भगती राजी वेय ने कीजे । टेर।

केवे कबीर सुणो भाई साधो ,तुंरत तैयारी कर लीजे।
जो थारो मनवो कयो नहीं माने ,दोष गुरा ने मत दीजे ।
भगती राजी वेय ने कीजे । टेर।


ladu nath yogi ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == भगती राजी वेय ने कीजे
Bhajan Singer/गायक = लादू नाथ जी
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Reply