Bhajan & Lyrics Details
दासी जान ने दर्शन दीजो भजन लिरिक्स
, Dasi Jaan Kar Darshan Dijo meera bai bhajan lyrics in hindi
दासी जाण कर दर्शन दीजो
भमर भालो धणी हाथ में ,
पहरण केसरियो बागो जी।
दासी जाण ने दर्शन दीजो ,
परम नाम से लागी जी।
आपरे कारणिये बाग़ लगावु ,
घुमण रे मिस आवो जी।
दासी जाण ने दर्शन दीजो ,
परम नाम से लागी जी। टेर।
रंग महल में झूला लगावू ,
झूलण रे मिस आवो जी।
दासी जाण ने दर्शन दीजो ,
परम नाम से लागी जी। टेर।
उण्डा ओरा में ढाळु ढोलिया ,
पोढण रे मिस आवो जी।
दासी जाण ने दर्शन दीजो ,
परम नाम से लागी जी। टेर।
ऊँचा रे ऊँचा होद चीणावु ,
नावण रे मिस आवो जी।
दासी जाण ने दर्शन दीजो ,
परम नाम से लागी जी। टेर।
खीर खाण्ड रा भोजन बणावू,
जीमण रे मिस आवो जी।
दासी जाण ने दर्शन दीजो ,
परम नाम से लागी जी। टेर।
मथुरा वन में गाया चरावो ,
मुरली री राग सुणावो जी।
दासी जाण ने दर्शन दीजो ,
परम नाम से लागी जी। टेर।
बाई मीरा री अरज विनती ,
जुग जुग चरणा राखो जी।
दासी जाण ने दर्शन दीजो ,
परम नाम से लागी जी। टेर।
- खेतेश्वर को जप ले प्राणी में समझाऊं घडी घडी भजन लिरिक्स
- गुरु साहिब मैंने अवगुण बहुत किया भजन लिरिक्स
- कह देना उधो इतनी सी बात हमारी भजन लिरिक्स
meera bai bhajan lyrics in hindi
Dasi Jaan Kar Darshan Dijo
bhamar bhalo dhani hath me,
paharan kesriyo bago ji.
dasi jan ne darshan dijo,
param naam se lagi ji.
aapre karniye bag lagavu,
ghuman re mis aavo ji.
dasi jan ne darshan dijo,
param naam se lagi ji.
rang mahal me jhula lagavu,
jhulan re mis aavo ji.
dasi jan ne darshan dijo,
param naam se lagi ji.
unda or me dhalu dholiya,
podhan re mis aavo ji.
dasi jan ne darshan dijo,
param naam se lagi ji.
uncha re uncha hod chinavu,
navan re mis aavo ji.
dasi jan ne darshan dijo,
param naam se lagi ji.
khir khand ra bhojan banavu,
jiman re mis aavo ji.
dasi jan ne darshan dijo,
param naam se lagi ji.
mathura van me gaya charavo,
murali ri rag sunavo ji.
dasi jan ne darshan dijo,
param naam se lagi ji.
bai meera ri araj vinti,
jug jug charan rakho ji .
dasi jan ne darshan dijo,
param naam se lagi ji.
- भजन लिरिक्स सिया राम जी का डंका लंका में बजवा दिया बजरंग बाला ने भजन लिरिक्स
- गुरुजी बिना कोई काम ना आवे भजन लिरिक्स
- भोले बाबा का रूप निराला भजन लिरिक्स
- मेहंदी रची थारे हाथा में भजन लिरिक्स
मीरा बाई के भजन लिरिक्स
prakash mali ke bhajan marwadi
Bhajan / Geet(भजन ) == दासी जाण कर दर्शन दीजो
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics