You are currently viewing भव सागर सु पार उतारो तीन लोक रा नाथ भजन लिरिक्स

भव सागर सु पार उतारो तीन लोक रा नाथ भजन लिरिक्स

भव सागर सु पार उतारो तीन लोक रा नाथ भजन bhavsagar se paar utaro shiv ji Ke bhajan lyrics in hindi

भवसागर सु पार उतारो

भवसागर सु पार उतारो ,
तीन लोक रा नाथ।
आसरो थारो है ,भरोसो थारो है।

नित रा सदाशिव में तो ,
थाने मनावा ,थाने मनावा।
आडावळ में धाम आपरो ,
मोटो जग में नाम ,
आसरो थारो है ,भरोसो थारो है।
भवसागर सु पार उतारो ,
तीन लोक रा नाथ। टेर।

आप त्रिलोकी वाला ,
नाथ कहावो ,नाथ कहावो।
सिंवरे सब संसार आपने ,
पूजे नर और नार ,
आसरो थारो है ,भरोसो थारो है।
भवसागर सु पार उतारो ,
तीन लोक रा नाथ। टेर।

भांग धतूरा थारे ,
भोग चढ़ावा ,भोग चढ़ावा।
दर्शन दो एक बार आपने ,
वंदन बारमबार ,
आसरो थारो है ,भरोसो थारो है।
भवसागर सु पार उतारो ,
तीन लोक रा नाथ। टेर।

दास अशोक भोला ,
अरजी सुनावे ,अरजी सुनावे।
सारो सब रा काज जगत में ,
म्हारी राखो लाज ,
आसरो थारो है ,भरोसो थारो है।
भवसागर सु पार उतारो ,
तीन लोक रा नाथ। टेर।

shiv ji Ke bhajan lyrics in hindi

bhavsagar se paar utaro

bhav sagar su paar utharo,
teen lok ra nath.
aasro tharo hai, bharoso tharo hai.

nit ra sadashiv me to,
thane manava, thane manava.
aadaval me dham aapro,
moto jag me naam,
aasro tharo hai, bharoso tharo hai.
bhav sagar su paar utharo,
teen lok ra nath.

aap triloki wala,
nath kahavo, nath kahavo.
sinvre sab sansar aapne,
puje nar or naar,
aasro tharo hai, bharoso tharo hai.
bhav sagar su paar utharo,
teen lok ra nath.

bhang dhatura thare,
bhog chadhava, bhog chadhava.
darshan do ek baar aapne,
vandan barambar,
aasro tharo hai, bharoso tharo hai.
bhav sagar su paar utharo,
teen lok ra nath.

daas ashok bhola,
araji sunave, araji sunave.
saro sab ra kaaj jagat me,
mhari rakho laaj,
aasro tharo hai, bharoso tharo hai.
bhav sagar su paar utharo,
teen lok ra nath.

भोलेनाथ जी भजन लिरिक्स

mahendra goyal ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == भवसागर सु पार उतारो
Bhajan Singer/गायक = महेंद्र गोयल
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Reply