Bhajan & Lyrics Details
मत कर सांवरा हेरो मारे थारे बराबर डेरो भजन लिरिक्स
Mat Kar Sanwara Hero desi marwadi bhajan lyrics
मत कर सांवरा हेरो
मत कर रे सांवरा हेरो ,
म्हारे थारे बराबर डेरो।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी।
महल मालियाँ थारे ,
आ भागी झुपडो म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
हिंगलू ढोलियो थारे ,
आ भागोड़ी माचली म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
सिरक पथरना थारे ,
आ फाटोडी गुदडी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
ए ऊना भोजन थारे ,
ए सूखा होगरा म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
गेहू गेगरा थारे ,
आ मोठ बाजरी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
हस्ती घोडा थारे ,
ओ भूरियो पाडो म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
बाग बगीचा थारे ,
ए खेत में खेजड़ा म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
राधा रूकमण थारे ,
आ जबर जाटणी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
कंवर कन्हैयो थारे ,
ओ भूरियो लड़को म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
जाट रूपजी गावे ,
धणियो रा लाड लड़ावे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
- राधा ये नीली पिली साडी पहन भजन लिरिक्स
- जिस माला में राम नहीं वो माला किस काम की भजन लिरिक्स
- चादर झीनी राम झीनी भजन लिरिक्स
- हंस लो मित्र कोनी थारो भजन लिरिक्स
desi marwadi bhajan lyrics in hindi
Mat Kar Sanwara Hero
mat kar sanwara hero,
mhare thare barabar dero.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.
mahal maliya thare,
aa bhagi jhupdo mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.
hinglu dholiyo thare,
aa bhagodi machli mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.
sirak pathrana thare,
aa fatodi gudadi mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.
ai una bhojan thare,
a sukha hogra mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.
gehu gegra thare,
aa moth bajri mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.
hathi ghoda thare,
o bhuriyo pado mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.
bag bagicha thare,
e khet me khejda mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.
radha rukman thare,
aa jabar jatni mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.
kanvar kanhaiyo thare,
o bhuriyo ladko mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.
jat rupji gave,
dhaniyo ra laad ladave.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.
मारवाड़ी भजन लिरिक्स इन हिंदी bhajan lyrics in hindi
मत कर सांवरा हेरो
मत कर रे सांवरा हेरो , म्हारे थारे बराबर डेरो।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी।
महल मालियाँ थारे ,आ भागी झुपडो म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
हिंगलू ढोलियो थारे ,आ भागोड़ी माचली म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
सिरक पथरना थारे ,आ फाटोडी गुदडी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
ए ऊना भोजन थारे ,ए सूखा होगरा म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
गेहू गेगरा थारे ,आ मोठ बाजरी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
हस्ती घोडा थारे ,ओ भूरियो पाडो म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
बाग बगीचा थारे ,ए खेत में खेजड़ा म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
राधा रूकमण थारे ,आ जबर जाटणी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
कंवर कन्हैयो थारे ,ओ भूरियो लड़को म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
जाट रूपजी गावे ,धणियो रा लाड लड़ावे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।
prakash mali Ke bhajan lyrics
Bhajan / Geet(भजन ) == मत कर सांवरा हेरो
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics