Bhajan & Lyrics Details
मन मेरा सतगुरु आया बंजारा निर्गुणी भजन लिरिक्स
, mera satguru aaya banjara satguru bhagwan ke nirguni bhajan lyrics
मेरा सतगुरु आया बिणजारा
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,
मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
सतगुरु आया बिणजारा,
मन मेरा धिनगुरु आया बिणजारा।
ज्ञान गुणा री बालद लाया ,
हीरा लाया अपारा।
मुंगी चीज अमोलक लाया ,
ऐसा है दातारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,
मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा। टेर। ….
प्रेम भक्ति री गुरु हाट खोल दी ,
लाला मोती जवारा।
गुरु मुखी वे सो सौदा करले ,
भटकत फिरे गीवारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,
मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा। टेर। ….
जिन घर साथ संगत नहीं होती ,
जिन घर काल का पसारा।
आठो पहर उनके रेवे उदासी ,
जावे जम के द्वारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,
मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा। टेर। ….
जिन घर साथ संगत नित होती ,
संत करे पुकारा।
आठो पोहर सोलवा गावे ,
जावे साहिब के द्वारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,
मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा। टेर। ….
साहेब कबीर मिल्या गुरु पूरा ,
बिणज किया अतिभारा।
धर्मीदास दासा के दासा ,
ह्रदय सिरजण हारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,
मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा। टेर। ….
- लावो ले लो रे भक्ति रो अवसर मिले न बारंबार भजन लिरिक्स
- माटी रो मटको घड़ियों रे कुमार भजन लिरिक्स
- माटी में मिले माटी पानी में पानी अरे अभिमानी भजन लिरिक्स
- घट घट में उजियारा साधु भाई भजन लिरिक्स
satguru bhagwan ke nirguni bhajan lyrics
mera satguru aaya banjara
aido aido dav fer nhi aave,
mile naa duji bara.
man mera satguru aaya binjara.
gyan guna ri balad laya,
heera laya apara.
mungi chij amolak laya,
aida hai datara.
man mera satguru aaya binjara..
prem bhakti ri guru haat khol di,
lala moti jawara.
guru mukhi ve so soda karle,
bhatkat fire giwara.
man mera satguru aaya binjara.
jin ghar sath sangat nhi hoti,
jin ghar kal ka pasara.
aatho pahar unke reve udasi,
jave jam ke dwara.
man mera satguru aaya binjara.
jin ghar sath sangat nit hoti,
sant kare pukara.
aatho pohar solwa gave,
jave hasib ke dwara.
man mera satguru aaya binjara.
saheb kabir miliya guru pura,
binaj kiya atibhara.
dharmidas dasa ke dasa,
harday sirjan hara.
man mera satguru aaya binjara.
- करो हरी का भजन प्यारे उमरिया बीती जाती है भजन लिरिक्स
- साधु भाई ऐसी चाय चलाई भजन लिरिक्स
- गुथ लाई मालन सेवरा भजन लिरिक्स
सतगुरु जी के निर्गुणी भजन लिरिक्स
मन मेरा सतगुरु आया बंजारा
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
सतगुरु आया बिणजारा,मन मेरा धिनगुरु आया बिणजारा।
ज्ञान गुणा री बालद लाया ,हीरा लाया अपारा।
मुंगी चीज अमोलक लाया ,ऐसा है दातारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा। टेर। ….
प्रेम भक्ति री गुरु हाट खोल दी ,लाला मोती जवारा।
गुरु मुखी वे सो सौदा करले ,भटकत फिरे गीवारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा। टेर। ….
जिन घर साथ संगत नहीं होती ,जिन घर काल का पसारा।
आठो पहर उनके रेवे उदासी ,जावे जम के द्वारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा। टेर। ….
जिन घर साथ संगत नित होती ,संत करे पुकारा।
आठो पोहर सोलवा गावे ,जावे साहिब के द्वारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा। टेर। ….
साहेब कबीर मिल्या गुरु पूरा ,बिणज किया अतिभारा।
धर्मीदास दासा के दासा ,ह्रदय सिरजण हारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा।
ऐड़ो ऐड़ो डाव फेर नहीं आवे ,मिले ना दूजी बारा।
मन मेरा सतगुरु आया बिणजारा। टेर। ….
- राधे कृष्णा बोल तेरा क्या लगेगा मोल भजन लिरिक्स
- जग में कायम कुण नर रहता भजन लिरिक्स
- भोले बाबा तेरी जटा में गंगा भजन लिरिक्स
- भोलेनाथ ने मनावा आया भजन लिरिक्स
raju swami Ke bhajan lyrics
Bhajan / Geet(भजन ) == मेरा सतगुरु आया बिणजारा
Bhajan Singer/गायक = राजू स्वामी
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics