Bhajan & Lyrics Details
राधा ये नीली पिली साडी पहन भजन लिरिक्स
radha ye nili pili sadi pehar chandra sakhi Ke bhajan lyrics
राधा ये लिली पिली साड़ी
ए राधा ए ! ए राधा ए।
ए राधा ए लिली पिली साड़ी पहर ,
रास में तू ही तू दिखे रे।
तू ही तू दिखे रे रास में ,
तू ही तू दिखे रे।
ए राधा ए लिली पिली साड़ी पहर ,
रास में तू ही तू दिखे रे।
ए राधा ए ! बंसी बजावे श्याम ,
कुञ्ज में रास रचावे ए।
ए राधा ए ! आवे श्याम री याद ,
जिवडो घणो दुःख पावे ए। २
ए राधा ए ! लिली पिली साड़ी पहर ,
रास में तू ही तू दिखे रे। टेर।
ए राधा ए ! राता नी आवे नींद ,
दिवस मोहे नहीं सुहावे ए।
ए राधा ए ! श्याम गया चितचोर ,
नैण म्हारा जल भर आवे ए । २
ए राधा ए ! लिली पिली साड़ी पहर ,
रास में तू ही तू दिखे रे। टेर।
ए राधा ए ! श्याम बिन सुनो देश ,
मोहन बिन कछु न सुहावे ए।
ए राधा ए ! मोहन बेगो मिलाई ,
चन्द्रसखी यु जश गावे ए। २
ए राधा ए ! लिली पिली साड़ी पहर ,
रास में तू ही तू दिखे रे। टेर।
- सतगुरु शरण जाई राम भज लेना भजन लिरिक्स
- भक्ति रा मार्ग झीना रे संतो भजन लिरिक्स
- बिणज करण व्यापारी आया भजन लिरिक्स
- समझ मन मायला रे थारी मेलोडी चादर धोय भजन लिरिक्स
- पांडवा कलयुग आसी भारी भजन लिरिक्स
chandra sakhi Ke bhajan lyrics in hindi
radha ye nili pili sadi pehar
a radha a ! a radha a.
a radha a ! lili pili sadi pahar,
ras me tu hi tu dikhe re.
tu hi tu dikhe re ras me,
tu hi tu dikhe re .
a radha a ! lili pili sadi pahar,
ras me tu hi tu dikhe re.
a radha a ! bansi bajave shyam,
kunj me ras rachave a.
a radha a ! aave shyam ri yaad,
jivado ghano dukh pave a.
a radha a ! lili pili sadi pahar,
ras me tu hi tu dikhe re.
a radha a ! rata ni aave nind,
divas mohe nhi suhave a.
a radha a ! shyma gaya chitchor,
nain mhara jal bhar aave a.
a radha a ! lili pili sadi pahar,
ras me tu hi tu dikhe re.
a radha a ! shyam bin suno desh,
mohan bin kachu n suhave a.
a radha a ! mohan bego milai,
chandrsakhi yu jash gave a.
a radha a ! lili pili sadi pahar,
ras me tu hi tu dikhe re.
- ऐसो नहीं है जन्म बारंबार भजन लिरिक्स
- गुरासा माने ओलु आपरी आवे भजन लिरिक्स
- मारा सतगुरु कृपा किनी माने जड़ी भजन री दिनी भजन लिरिक्स
- समझ मन मेरा गुरु बिन मुक्ति ना होई भजन लिरिक्स
श्री कृष्ण भजन लिरिक्स
राधा ये नीली पिली साडी पहन
ए राधा ए ! ए राधा ए।
ए राधा ए लिली पिली साड़ी पहर ,रास में तू ही तू दिखे रे।
तू ही तू दिखे रे रास में ,तू ही तू दिखे रे।
ए राधा ए लिली पिली साड़ी पहर ,रास में तू ही तू दिखे रे।
ए राधा ए ! बंसी बजावे श्याम ,कुञ्ज में रास रचावे ए।
ए राधा ए ! आवे श्याम री याद ,जिवडो घणो दुःख पावे ए। २
ए राधा ए ! लिली पिली साड़ी पहर ,रास में तू ही तू दिखे रे। टेर।
ए राधा ए ! राता नी आवे नींद ,दिवस मोहे नहीं सुहावे ए।
ए राधा ए ! श्याम गया चितचोर ,नैण म्हारा जल भर आवे ए । २
ए राधा ए ! लिली पिली साड़ी पहर ,रास में तू ही तू दिखे रे। टेर।
ए राधा ए ! श्याम बिन सुनो देश ,मोहन बिन कछु न सुहावे ए।
ए राधा ए ! मोहन बेगो मिलाई ,चन्द्रसखी यु जश जावे ए। २
ए राधा ए ! लिली पिली साड़ी पहर ,रास में तू ही तू दिखे रे। टेर।
prakash mali ke bhajan marwadi
Bhajan / Geet(भजन ) == ए राधा ये नीली पिली साडी पहर
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics