रुत आया बोले मोरा जी श्याम बिना जीव दोरा भजन लिरिक्स

रुत आया बोले मोरा जी श्याम बिना जीव दोरा भजन लिरिक्स
Rut aaya bole mora re bhajan lyrics

रुत आया बोले मोरा जी

रुत आया बोले मोरा जी ,
म्हारा श्याम बिना जीव दोरा।
श्याम बिना जीव दोरा रे ,
म्हारा हरी बिना जीव दोरा रे।
रुत आया बोले मोरा जी ,
म्हारा श्याम बिना जीव दोरा।

उत्तर दिशा सु आई रे बादली ,
पिछम दिशा में घनघोरा जी।
म्हारा श्याम बिना जीव दोरा।
रुत आया बोले मोरा जी ,
म्हारा श्याम बिना जीव दोरा। टेर।

सावण बरस भादवो गरजे ,
नदियाँ लेवे रे हिलोरा जी।
म्हारा श्याम बिना जीव दोरा।
रुत आया बोले मोरा जी ,
म्हारा श्याम बिना जीव दोरा। टेर।

दादुर मोर पपीहा बोले ,
कोयल करत किलोरा जी।
म्हारा श्याम बिना जीव दोरा।
रुत आया बोले मोरा जी ,
म्हारा श्याम बिना जीव दोरा। टेर।

चन्द्रसखी री अरज विनती ,
आप मिल्या जिव सोरा जी।
म्हारा श्याम बिना जीव दोरा।
रुत आया बोले मोरा जी ,
म्हारा श्याम बिना जीव दोरा। टेर।

shri krishna bhajan hindi lyrics in English

Rut aaya bole mora re

rut aaya bole mora ji ,
mhara shyam bina jiv dora.
shyam bina jiv dora re,
mhara hari bina jiv dora re.
rut aaya bole mora ji,
mhara shyam bina jiv dora.

uttar disha su aai re badali,
pichham disha me ghanghora ji.
mhara shyam bina jiv dora.
rut aaya bole mora ji,
mhara shyam bina jiv dora.

savan baras bhadvo garje,
nadiya leve re hilora ji.
mhara shyam bina jiv dora.
rut aaya bole mora ji,
mhara shyam bina jiv dora.

dadur mor papiha bole,
koyal karat kilora ji.
mhara shyam bina jiv dora.
rut aaya bole mora ji,
mhara shyam bina jiv dora.

chandrasakhi ri araj vinti,
aap milya jiv sora ji.
mhara shyam bina jiv dora.
rut aaya bole mora ji,
mhara shyam bina jiv dora.

श्री कृष्ण भजन लिरिक्स

रुत आया बोले मोरा जी

रुत आया बोले मोरा जी ,म्हारा श्याम बिना जिव दोरा।
श्याम बिना जीव दोरा रे ,म्हारा हरी बिना जीव दोरा रे।
रुत आया बोले मोरा जी ,म्हारा श्याम बिना जिव दोरा।

उत्तर दिशा सु आई रे बादली ,पिछम दिशा में घनघोरा जी।
म्हारा श्याम बिना जिव दोरा।
रुत आया बोले मोरा जी ,म्हारा श्याम बिना जिव दोरा। टेर।

सावण बरस भादवो गरजे ,नदियाँ लेवे रे हिलोरा जी।
म्हारा श्याम बिना जिव दोरा।
रुत आया बोले मोरा जी ,म्हारा श्याम बिना जिव दोरा। टेर।

दादुर मोर पपीहा बोले ,कोयल करत किलोरा जी।
म्हारा श्याम बिना जिव दोरा।
रुत आया बोले मोरा जी ,म्हारा श्याम बिना जिव दोरा। टेर।

चन्द्रसखी री अरज विनती ,आप मिल्या जिव सोरा जी।
म्हारा श्याम बिना जिव दोरा।
रुत आया बोले मोरा जी ,म्हारा श्याम बिना जिव दोरा। टेर।

chandra sakhi ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == रुत आया बोले मोरा जी
Bhajan Singer/गायक =
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

https://youtu.be/gnKtTJvOwic

Leave a Reply