रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना भजन लिरिक्स
, raval jogi mastana raval jogi chetawani bhajan lyrics
रावळ जोगी मस्ताना
धरा गगन में गिणती बता दो ,
चारो खुट निशाना।
रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना। टेर। …
तीन लोक चवदे भवन बता दो ,
देवता मूलक मकाना।
कोनसा राजा जनता में बैठा ,
कोनसा मंत्री थरपना ।
रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना। टेर। …
जती सती कितना शहर में ,
कितना मस्जिद मंदिरााणा।
हिन्दू मुलो की गिणती बता दो ,
कितना वेद पुराणा।
रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना। टेर। …
शहर बाजार कितना लम्बाई ,
कितनी बिच दुकाना।
सोना चांदी री सर्राफ बता दो ,
कितना माया रा खजाना।
रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना। टेर। …
भेद हो तो भेद बता दो ,
घट अनुभव परवाना।
शीतलनाथ सलोनी जोगी ,
सब घर अलख जगाणा।
रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना। टेर। …
- आवणो पड़ेला सतगुरु आवणो पड़ेला भजन लिरिक्स
- दलाली हीरा लालन की भजन लिरिक्स
- मन तू राम सिमर लो भाई भजन लिरिक्स
- हाथ जोड़ने अरज करूं भजन लिरिक्स
raval jogi chetawani bhajan lyrics
raval jogi mastana
dhara gagan me ginti bata do,
charo khut nishana.
re santo ! Raval jogi mastana.
teen lok chavde bhavan bata do,
devta mulak makana.
konsa raja janta me baitha ,
konsa mantri tharpana.
re santo ! Raval jogi mastana.
jati sati kinta shahar me,
kitna masjid mandirana.
hindu mulo ki ginti bata do,
kinda ved purana.
re santo ! Raval jogi mastana.
shahar bajar kitna lambai,
kinti bich dukana.
sona chandi ri sarraf bata do,
kitna maya ra khajana.
re santo ! Raval jogi mastana.
- आप थकां किणने ध्यावू भजन लिरिक्स
- द्वारिकापुरी सूं बाबो आया तो खरी भजन लिरिक्स
- मेणा दे थारो लाल कठे भजन लिरिक्स
- साम्भळो नी सायळ रामदे भजन लिरिक्स
- में सब देवा ने छोड़ भजन लिरिक्स
============
मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स
रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना
धरा गगन में गिणती बता दो ,चारो खुट निशाना।
रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना। टेर। …
तीन लोक चवदे भवन बता दो ,देवता मूलक मकाना।
कोनसा राजा जनता में बैठा ,कोनसा मंत्री थरपना ।
रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना। टेर। …
जती सती कितना शहर में ,कितना मस्जिद मंदिरााणा।
हिन्दू मुलो की गिणती बता दो ,कितना वेद पुराणा।
रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना। टेर। …
शहर बाजार कितना लम्बाई ,कितनी बिच दुकाना।
सोना चांदी री सर्राफ बता दो ,कितना माया रा खजाना।
रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना। टेर। …
भेद हो तो भेद बता दो ,घट अनुभव परवाना।
शीतलनाथ सलोनी जोगी ,सब घर अलख जगाणा।
रे संतो ! रावळ जोगी मस्ताना। टेर। …
============
Bhajan / Geet(भजन ) == संतो रावळ जोगी मस्ताना
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics