संतो ! एडा मूरख जग माहि भजन लिरिक्स
, Santo ! Aida Murakh Jag Mahi desi chetawani bhajan lyrics
संतो ! एडा मूरख जग माहि
साँचा गुरु री संगत नहीं किनी ,
भटकत जनम गमाई।
संतो ! एडा मूरख जग माहि। टेर। …..
भागा कांच रे सोंधो नी लागे ,
कर कर कीमत जोई।
ले सोर अगनी पर धरियो ,
धरता ही उड़ जाई।
संतो ! एडा मूरख जग माहि। टेर। …..
कुकर कपूत तजे वासना ,
खर मिसरी कद खाई।
ले भोजन सिंह आगे धरियो ,
सिंह भोजन कद खाई।
संतो ! एडा मूरख जग माहि। टेर। …..
मणिधारी री गत मणिधारी जाणे ,
पल्डाटियो ने गम नाही।
कर कीमत बाजीगर पकडे ,
पकडत झपट लगाई।
संतो ! एडा मूरख जग माहि। टेर। …..
कस्तूरी मूंगा मोल री ,
मूरख ने गम नाही।
वानी भरोसे उड़ावे नित नुगरों ,
नफा टोटा गम नाही।
संतो ! एडा मूरख जग माहि। टेर। …..
- माधव गति तुम्हारी ना जानी भजन लिरिक्स
- हिरणी हरी ने अरज करे भजन लिरिक्स
- टाबरियो ने टूंगे ही मारे भजन लिरिक्स
- जिवडा ! अमल कालजे लागो भजन लिरिक्स
- राजा मोरध्वज की कथा लिरिक्स
desi chetawani bhajan lyrics in hindi
Santo ! Aida Murakh Jag Mahi
sancha guru ri sangat nhi kini,
bhatakat janam gamai.
Santo ! Aida Murakh Jag Mahi.
bhaga kanch re sondho ni lage,
kar kar kimat joi.
le sor agani par dhariyo,
dharta hi ud jai.
Santo ! Aida Murakh Jag Mahi.
kukar kaput taje vasna,
kar mishri kad khai.
le bhojan singh aage dhariyo,
singh bhojan kad khai .
Santo ! Aida Murakh Jag Mahi.
manidhari ri gat manidhari jane,
paldatiyo ne gam nahi.
kar kimat bajigar pakde,
pakadat jhapat lagai.
santo ! aida murakh jag mahi.
kasturi munga mol ri,
murakh ne gam nahi.
vani bharose udave nit nugro,
nafa tota gam nahi.
Santo ! Aida Murakh Jag Mahi.
- भिक्षा देने मैया पिंगला भजन लिरिक्स
- छोड़े ने मत जावो राजा भरथरी भजन लिरिक्स
- गोड़े तो आयो म्हारे नीर रे तोळांदे राणी भजन लिरिक्स
- सावण आयो आयो नन्दलाल भजन लिरिक्स
मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स
संतो ! एडा मूरख जग माहि
साँचा गुरु री संगत नहीं किनी ,भटकत जनम गमाई।
संतो ! एडा मूरख जग माहि। टेर। …..
भागा कांच रे सोंधो नी लागे ,कर कर कीमत जोई।
ले सोर अगनी पर धरियो ,धरता ही उड़ जाई।
संतो ! एडा मूरख जग माहि। टेर। …..
कुकर कपूत तजे वासना ,खर मिसरी कद खाई।
ले भोजन सिंह आगे धरियो ,सिंह भोजन कद खाई।
संतो ! एडा मूरख जग माहि। टेर। …..
मणिधारी री गत मणिधारी जाणे ,पल्डाटियो ने गम नाही।
कर कीमत बाजीगर पकडे ,पकडत झपट लगाई।
संतो ! एडा मूरख जग माहि। टेर। …..
कस्तूरी मूंगा मोल री ,मूरख ने गम नाही।
वानी भरोसे उड़ावे नित नुगरों ,नफा टोटा गम नाही।
संतो ! एडा मूरख जग माहि। टेर। …..
============
dashrath vaishnav bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == संतो ! एडा मूरख जग माहि
Bhajan Singer/गायक = दशरथ वैष्णव
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics