संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी भजन लिरिक्स
, santo guru miliya brahmgyani satguru chetavni bhajan lyrics
संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी
ज्ञान सुणावे कियो हरी नेडो ,
बात अगम वाली जाणी।
रे संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी। टेर। …
गणपति सुरसत शारदा ने सिंवरू ,
दीजो अनुभव वाणी।
परसत परसत पीर परसिया ,
परसी गुरो री निशाणी।
रे संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी। टेर। …
दिल में दर्शिया प्रेम परसिया ,
सतगुरु री सलोणी।
अगम निगम रा भेद बताया ,
आड़ जुगत ओळखाणी।
रे संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी। टेर। …
अल्ला खुदा अलख निरंजन ,
निराकार नीरवाणी।
हरदम हेर घेर घर लावो ,
मिल गई सात री सलोनी।
रे संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी। टेर। …
गुरु अवधूता पूरा मिलिया ,
गुरु मिलिया गम जाणी।
कहे हेमनाथ गुरा रे शरणे ,
नेछे सूरत समाणी।
रे संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी। टेर। …
- फकीरी जीवत धुके रे मसाण भजन लिरिक्स
- रावण के देश गयो सिया को संदेशो लायो भजन लिरिक्स
- सो सो सूरमा के बीच में अकेलो बालाजी भजन लिरिक्स
- चालो जी चालो चालो बालाजी रे धाम भजन लिरिक्स
- ब्रज रा मोरिया राम से मिला दे भजन लिरिक्स
satguru chetavni bhajan lyrics
santo guru miliya brahmgyani
gyan sunave kiyo hari nedo,
bat agam wali jani.
re santo guru miliya brahamgyani…..
ganpati sursat sharda ne sinvru,
dijo anubhav vani.
parsat parsat peer parsiya,
parsi guro ri nishani.
re santo guru miliya brahamgyani…..
dil me darshiya prem parsiya,
satguru ri saloni.
agam nigam ra bhed bataya,
aad jugat olakhani.
re santo guru miliya brahamgyani…..
alla khuda alakh niranjan,
nirakar nirvani.
hardam her gher ghar lavo,
mil gai saat ri saloni.
re santo guru miliya brahamgyani…..
guru avdhuta pura miliya,
guru miliya gam jani.
kahe hemnath gura re sharane,
nechhe surat samani.
re santo guru miliya brahamgyani…..
- थोड़ी देर सबर कोई कर जातो भजन लिरिक्स
- राम नाम लड्डू गोपाल नाम घी भजन लिरिक्स
- राम भजो विश्वास राखजो राम भजो डर काहे को भजन लिरिक्स
- प्रभु जी मेरे अवगुण चित ना धरो लिरिक्स
- अवधू भजन भेद है न्यारा भजन लिरिक्स
सतगुरु चेतावनी भजन
संतो गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी
ज्ञान सुणावे कियो हरी नेडो ,बात अगम वाली जाणी।
रे संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी। टेर। …
गणपति सुरसत शारदा ने सिंवरू ,दीजो अनुभव वाणी।
परसत परसत पीर परसिया ,परसी गुरो री निशाणी।
रे संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी। टेर। …
दिल में दर्शिया प्रेम परसिया ,सतगुरु री सलोणी।
अगम निगम रा भेद बताया ,आड़ जुगत ओळखाणी।
रे संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी। टेर। …
अल्ला खुदा अलख निरंजन ,निराकार नीरवाणी।
हरदम हेर घेर घर लावो ,मिल गई सात री सलोनी।
रे संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी। टेर। …
गुरु अवधूता पूरा मिलिया ,गुरु मिलिया गम जाणी।
कहे हेमनाथ गुरा रे शरणे ,नेछे सूरत समाणी।
रे संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी। टेर। …
============
suresh lohar ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == संतो ! गुरु मिलिया ब्रह्मज्ञानी
Bhajan Singer/गायक = सुरेश लोहार।
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics